(اشکال نداره اگه گاهی حالت بَد میشه و گاهی ابرهای آسمونت میبارن )(اشکال نداره اگه گاهی خستهای و حوصله انجام کاری رو نداری)،(اشکال نداره اگه گاهی فکرای تاریک میریزن توی سرت و باهات حرف میزنن)،[اما یادت باشه یه تایم محدودی رو براش بزاری و باز برگردی به روال سابقت..!✨]
هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
کاربر* خانم * هستم . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی . برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 ..
اخر هر درس . یک متن پژوهی و اینا داره . بشین اونارو کامل بخون. حداقل نصف نمره رو میگیری
(اشکال نداره اگه گاهی حالت بَد میشه و گاهی ابرهای آسمونت میبارن )(اشکال نداره اگه گاهی خستهای و حوصله انجام کاری رو نداری)،(اشکال نداره اگه گاهی فکرای تاریک میریزن توی سرت و باهات حرف میزنن)،[اما یادت باشه یه تایم محدودی رو براش بزاری و باز برگردی به روال سابقت..!✨]