2777
2789

نمیدونم چم شده اصلا نمیتونم بخونم. 

و روز وقت داده بودن الان هیچی نخوندم ساعت 10 هم باید راه بیوفتم برم

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

الان بشین بخون یه چی‌یاد داشته باشی حد اقل تقلب بنویس 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایه چندمی

(اشکال نداره اگه گاهی حالت بَد میشه و گاهی ابرهای آسمونت میبارن )(اشکال نداره اگه گاهی خسته‌ای و حوصله انجام کاری رو نداری)،(اشکال نداره اگه گاهی فکرای تاریک میریزن توی سرت و باهات حرف میزنن)،[اما یادت باشه یه تایم محدودی رو براش بزاری و باز برگردی به روال سابقت..!✨]

فعلا ی دوره کن تا ساعت ده ی نگاه بنداز ی چی بلد باشی بنویسی

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

هیچی دیگه در حد ده نوشتی قبولی اگه نه شهریور

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

تاالان کجا بودی

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.

چقد این چند روز تاپیک اینجوری دیدم‌. چجوری اصلا نمیخونید‌.این گوشیها پدر بچه ها رو در آورده

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
10

اخر هر درس . یک متن پژوهی و اینا داره . بشین اونارو کامل بخون. حداقل نصف نمره رو میگیری 

(اشکال نداره اگه گاهی حالت بَد میشه و گاهی ابرهای آسمونت میبارن )(اشکال نداره اگه گاهی خسته‌ای و حوصله انجام کاری رو نداری)،(اشکال نداره اگه گاهی فکرای تاریک میریزن توی سرت و باهات حرف میزنن)،[اما یادت باشه یه تایم محدودی رو براش بزاری و باز برگردی به روال سابقت..!✨]