2777
2789
عنوان

پوشیدن یا نپوشیدن جوراب،مسئله‌ این است

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 43 پست
مثل این خانوم تیپ میزنم با جوراب مشکی زنانه از جنس مرغوب که شل نباشه خیلی خیلی ضخیم به نظرت خیلی من ...

به نظر من با جوراب مشکی یا رنگ پای پارازین خوبه

من نمیتونم بدون جوراب کفش پام کنم 

پام زخم میشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من چون بدش میاد بدون جوراب بپوشه با این کفشا پارازین رنگ پا میپوشه

آفرین سه گذینه هست مشکی شیشه ای ،رنگ پا شیشه ای،و مشکی خیلی ضخیم مثلا پنتی،حالا کدوم بهتره

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
مثل این خانوم تیپ میزنم با جوراب مشکی زنانه از جنس مرغوب که شل نباشه خیلی خیلی ضخیم به نظرت خیلی من ...

خز یعنی چی کی تعیین میکنع چ تیپی خزه

منم کفش بدون جوراب اصلا نمیپوشم اونم ن جوراب پارازین جوراب مشکی ک بدن نما نباشه

خیلی ضخیم زیاد بهش نمیاد ، جوراب شیشه ای بگیر .

خز چیه عزیز شما هر جور که بپوشین مهم اینه خودتون احساس راحتی داشته باشین اولویت اول دل خودتونه 😊

خز یعنی چی کی تعیین میکنع چ تیپی خزه منم کفش بدون جوراب اصلا نمیپوشم اونم ن جوراب پارازین جوراب مشک ...

ببین گلم اگر کسی از دید پوشش و اعتقاد و حجاب جوراب ضخیم با هر کفشی بپوشه کاملا محترمه چون قطعا از روسری و شالش هم شل حجاب نیست این بسیار هم زیبا و پسندیدست.ولی برای من موضوع متفاوته من میکاپ کامل دارم موهامو درست میکنم فقط این تیپای رسمی چون بهم میاد انتخاب پوششمه،فقط دغدغه جوراب دارم چون از پای برهنه چه در کفش توی خیابون و چه در مهمانی بدون کفش حالم بد میشه

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه