سلام دوستان عزیز و شب بیداران محترم،اینجانب یک خانوم متاهل ۳۵ ساله هستم که بر اساس علاقه شخصیم هرگز شلوار کوتاه و کفش بدون جوراب نپوشیدم (به جز کنار دریا و ییلاق و ...)کلا تیپم رسمی هست و این تیپ بهم خیلی میاد.راهنماییم کنین توی پوشیدن این فرم کفش و شلوار چه جور جورایی بهتر میشه؟و اصلا خوب میشه یا نه،نمیخوام تیپم بی کلاس بشه.ممنونم از کمکتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خز یعنی چی کی تعیین میکنع چ تیپی خزه منم کفش بدون جوراب اصلا نمیپوشم اونم ن جوراب پارازین جوراب مشک ...
ببین گلم اگر کسی از دید پوشش و اعتقاد و حجاب جوراب ضخیم با هر کفشی بپوشه کاملا محترمه چون قطعا از روسری و شالش هم شل حجاب نیست این بسیار هم زیبا و پسندیدست.ولی برای من موضوع متفاوته من میکاپ کامل دارم موهامو درست میکنم فقط این تیپای رسمی چون بهم میاد انتخاب پوششمه،فقط دغدغه جوراب دارم چون از پای برهنه چه در کفش توی خیابون و چه در مهمانی بدون کفش حالم بد میشه