2777
2789

صبح تا الان خیلی بیحالم و بدنم ضعف داره و یکم درد میکنه. دستا و پاهام خیلی ضعف میره که کلافه شدم. معدم یکم میسوزه دلمم خیلی کم درد میکنه. ولی اسهال ندارم. رفتم دکتر واسم سرم و قرص هیوتکس نوشت یکم بهتر شدم ولی الان باز بدنم بیجونه و خیلی ضعف میره چیکارکنم😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایعات زیاد بخور..دوغ و ماست هم زیاد بخور.

غذای چرب و فست فودی و سرخ کردنی نخور تا چند روز 

اِن شالله بهتر میشی.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
درمانگاه ازاد رفتی یا بیمارستان دولتی؟  من انقد الان درد دارم ک نمیتونم بخابم حتی

درمونگاه دولتی آخه مطبا باز نبودن جمعه. منم خیلی بدنم ضعف میره و بی جونه

من فکرمیکردم ماست و دوغ بد باشه چون سرده

اگر از ویروس باشه دوغ و ماست خوبه

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
من دکتر بهم گفت یا مسموم شدی یا ویروسه

آره چندنفر با علائم شما دیدم،همینا که گفتم انجام بده.

حتی اگر اسهال شدی بهتر ویروس دفع میشه