2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ خسته شدم از بس به خودم رسیدم کاش بمیرم راحت شم

بمیری؟بخاطر اینکه فکر میکنی به اندازه کافی سک سی نیستی؟حتما باید برای مردها دلپذیر باشیم؟بخدا اگه اونا یک هزارم دغدغه های مارو داشته باشن

لالا بایا؟ 

چی؟ 

لال بای؟ 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

منم با ۳۷سال سن نفهمیدم

ماها چقدر عقبیم😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دیگ خسته شدم از بس به خودم رسیدم کاش بمیرم راحت شم

واسه خودت ب خودت برس این همه زن به خودشون می رسن ذوق و شوق دارن ب خود رسیدن مگه بده؟؟؟؟؟؟

بیخیال بابا همین دیوید بکهام زنش خیلی زیباس؟؟حتی خود زنش گفته احساس زیبایی ندارم!!ولی ببین چقدر دوستش داره و چقدر محبوبشه و هواشو داره تو که سوپر مدل نیستی یک انسانی

همون چیز دیگه دوتا هم هست دیگه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم 

گلم گوگل کردم فهمیدم چیه....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...