2777
2789

سلام خانوما شما چجوری تو خونه دونات خوشمزه درست میکنید که روغن زیاد هم نبره؟

من وانیل و تخم مرغ و شکر و اول باهم ترکیب کردم بعدم یه پیمانه ماست پرچرب اضاف کردم بعدم سه پیمانه آرد با بکینگ پودر یکم هم زمان دادم اما انقد می‌چسبه که اصلا نمیشه درست کرد؟

لطفا دستور پخت دونات و کروسان خوب که خودتون امتحان کردید رو بهم بدید🌸🫶🏻

سلام الان یادت میدم عزیزم تست بگیر دور تا دور تست بزن وسط تست باکمی شیر مخلوط کن خمیری ک شد گوله کن سرخ کن با سس شکلات یا شکلات اب شده میل کنید

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه کسی درست میکنه

بله من حتی باخمیر نون باگت نمیریزم دور دونات میکنم🫠

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

من وقتایم ک نون باگت میگیرم خمیرش نمیدازم دور باهمون روش درس میکنم🫠 با تستم ک درس میکنم دور تا دور نستم دور نمیندازم خوردش میکنم برا ارد سوخاری

سلام الان یادت میدم عزیزم تست بگیر دور تا دور تست بزن وسط تست باکمی شیر مخلوط کن خمیری ک شد گوله کن ...

میخوام خونگی باشه و قیمتش مناسب در بیاد اینجوری که بیشتر میشه😂

سلام من با پیج آرمیا مردانیان درست میکنم از اینستا عالی پیشه هم دونات هم کروسان

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم

سلام الان یادت میدم عزیزم تست بگیر دور تا دور تست بزن وسط تست باکمی شیر مخلوط کن خمیری ک شد گوله کن ...

خب اینکه بصرفه نشد 

نون تست ۱۰۰تومن

۵۰ تومنم روغن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب اینکه بصرفه نشد نون تست ۱۰۰تومن۵۰ تومنم روغن

چه خبر ۱۰۰ تومن روغن ۵۰ تومن باو جو ندخ الکی🤣

اخه تو اینستا نکاتی رو کامل نمیگند هرسری یجوری میشه

این پیج عالیه من همیشه دونات و کروسان  از رو همین پیج درست میکنم و میذا م فریزر یرا تغذیه بچه اا

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم

میخوام خونگی باشه و قیمتش مناسب در بیاد اینجوری که بیشتر میشه😂

نه دیگه مگه چقدر میخوای شکلات بزنی دختر خوب ۴۵ تومن شکلات ۶۰ تومن تست ۱۰۰ تومن شد😐بگو یه شیر کوچیکم ۱۷ تومن یا ۲۰ تومن