2777
2789

خیلی خیلی عصبی و کم تحمل شدم !!!!اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم ،،،،،،،

خیلی حرص میخورم با کوچکترین حرکت دخترم !!

یا وقتی به مشکل میخورم !!!

دست چپم و قلبم هم داعم درد میگیره وقتی ناراحتم و حرص میخورم 

روانپزشک نیست تو شهرمون ،،،،،خجالت هم میکشم برم پیش روانپزشک ،،،،،،میترسم بفهمه همسرم !!!!

منم مثل توام اما من مجردم تنها راه حلش اینه ک انتظارتو از بقیه صفر کنی و فقط به خودت و زندگیت و هدفت فک کنی تو زندگی همین من یه چند وقت خوب بودم باز با یسری ادم منفی ارتباط گرفتم حالم بد شده باز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام اما من مجردم تنها راه حلش اینه ک انتظارتو از بقیه صفر کنی و فقط به خودت و زندگیت و هدفت ...

عزیزم انتظار چیه ؟؟؟انتظاری از کسی ندارم ؟من اصلا با کسی رفت و آمد ندارم ،،کار به کسی ندارنم

من دخترم به حرفم گوش نمی‌ده به حدی عصبی میشن و حرص میخورم که دست چپم درد گرفته !!!

کلا اعصابم بهم ریخته 

پراپرانول چقدر تاثیر داره بگیرم ؟؟؟ احساس میکنم خیلی ضعیف هم و تأثیری ندارع  قرصی نیست ...

با قرص فقط میخوابی همین بنظرم عرق بادرنجویه خیلی خوبه شبی یک لیوان بخور و حتی مواقعی ک اعصابت خورده من میخورم دستم خوب میشه

عزیزم انتظار چیه ؟؟؟انتظاری از کسی ندارم ؟من اصلا با کسی رفت و آمد ندارم ،،کار به کسی ندارنم ...

خب دخترتون زندگیه خودشو داره شما چرا سعی دارین بزور چیزی ک کنترل نمیشه رو درس کنین تا یه جایی میتونین اما بعدش فقط خودتونو داغون میکنین 

با قرص فقط میخوابی همین بنظرم عرق بادرنجویه خیلی خوبه شبی یک لیوان بخور و حتی مواقعی ک اعصابت خورده ...

یعنی هیچ قرصی واسه آروم شدن اعصاب و ریلکس شدن وجود ندارع ؟؟؟

ممنون عزیزم ندارم مگه بگیرم ،،،،

کلش یه قرصی چیزی وجود داشت 

اعصایم خیلی ضعیفه 

امتحان های دخترم هم بدتر اعصابم رو داغون کرده ،،،

خب دخترتون زندگیه خودشو داره شما چرا سعی دارین بزور چیزی ک کنترل نمیشه رو درس کنین تا یه جایی میتونی ...

عزیزم من دخترم هفت سالشه !!!!

دختر هفت ساله چه می‌فهمه که بخواد زندگی خودشو داشته باشه ،،،،

یعنی میگی شما رو تربیت بچه کار نکنم ؟؟؟کنترلش نکنم 

یعنی امتحان داره درس نمیخونه چیزی بهش نگم 

یعنی کار اشتباهی می‌کنه کنترلش نکنم 

حرفی نزنم ؟؟؟؟

عزیزم خجالت نداره که اونم مثل دندانپزشکه با این تفاوت که روحتو میخوای درمان کنی

بهتره اول بری پیش روانشناس در صورت لزوم میفرستنت پیش روانپزشک

وقتیم که رفتی به هیچکس نگو و به منشی بگو میخوای روند درمان محرمانه باشه

چون بنظرم پرخاشگر هستی یه چیزی داره اذیتت میکنه نتونستی باهاش کنار بیای به شکل خشم شدید مواجهت کرده و بهتره زودتر ارامشتو برگردونی

یعنی هیچ قرصی واسه آروم شدن اعصاب و ریلکس شدن وجود ندارع ؟؟؟ ممنون عزیزم ندا رم مگه بگیرم ،،،، ...

عزیزم ببینید قرص هست من یه قرص بهتون معرفی میکنم اما عرق بادرنجویه عالیه حتی از قرصم بهتره ....و اینکه من زمان مدرسه خودم هر چی مامانم بیشتر بهم گیر میداد کمتر درس میخوندم سعی کنید بزاریدش به حال خودش یا فقط یه تذکر بهش بدین اون میبینه شما اذیت میشین داره سو استفاده میکنه شما فقط میتونین ولش کنین بعد ک دوستاش همه رتبه خوب و نمره خوب اوردن خودش میفهمه چ کرده

سلام.عزیزم اولا که روانپزشک یا روانشناس رفتن هیچ اشکالی نداره که خجالت بکشی.بعدم که سعی کن دنبال دارو نباشی..اول برو پیش روانشناس اون خیلی بیشتر میتونه کمک کنه.چون همه این بی اعصابی ها یا منشا خاصی داره یا اینکه یه سری گره های ذهنی داری و ذهنت درگیره..روانشناس برو شاید بتونه گره های ذهنتو کمک کنه باز کنی..

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸