2777
2789

ب دخترم گفتیم کلا نرو بغل کسی کسی نذاره بوست کنه خودتم کسیو بوس نکن ب پسرمم گفتیم البته ولی کلا پسرم از اول از بوس و اینا خوشش نمیومد همه عادت کردن ب این مسئله

بعد شخص عموش گفته بیا بوست کنم گفته ن نمیخوام 

عموش میگه چرا گفتید نذاره بوسش کنم

گفتم نمیتونم باز کنم ک ب غریبه ها اجازه نده کلی گفتم ک نیاز ب توضیح نباشه راحت

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اموزشم میدین،  اصولی اموزش بدین. 😐🤕

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچتون رو از چشم میندازید

اصلا سخت نیست که به بچه یاد بدی غریبه و اشنا فرق میکنه

چیزایی که هم باید غریبه انجام نده هم اشنا خیلی فرق داره 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اشتباهه عزیزم عمو و دایی و خانواده عشق و محبت رو اینطوری ابراز میکنن به بچه ها

باید غریبه فامیل درجه ۱ و قسمتای خصوصی رو یاد بدی نه اینکه بگی کسی نبوسه تورو

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

عمو که دیگه اشکالی نداره

حق داره عمو ناراحت بشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب حالا بچه که واقعا ادم ناراحت میشه بچه برادرش خواهش بگه مادرم گفته بوس نده اشنایان که ایرادی نداره ...

اصلا نگفتیم ب عمو بوس نده مثلا گفتیم غریبه اما دخترم خودش ب عموش اجازه نداده

ما خودمون بخوایم ببوسیمش اجازه میگیریم 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم شما حق نداری روابط بچتو در این حد کنترل کنی

دوست عزیز اگه مادر حق کنترل روابط یک کودک رو نداره پس کی داره؟!!!

به برادرشوهرت بگو بوسیدن کار بهداشتی نیست و باعث انتقال بیماری میشه و بدن بچه ها ضعیفه. اگر بچه رو دوست دارید نبوسیدش خیلی بهتره.

بوسه یه موضوع والد فرزندی و زن و شوهریه فقط

شما پس به همه سوءظن داری ، بهتر بود بهش یاد بدی که چه بوس و بغل و لمس هایی درست نیست و باهاش تمرین کنی و بهش بوس از روی دوستی و صمیمیت رو یاد بدی که آشنا باشه ،اینجوری یه بچه ترسو و شکاک ازش میسازی😄

عمو که دیگه اشکالی ندارهحق داره عمو ناراحت بشه

اخه اصلا اسم عمورو نیاوردیم ما 

خودش عموشم فاکتور گرفته