2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت مکنه ولی من

148 بازدید | 10 پست

انقدرا ناراحت نیستم چون یکبار دیگه ام کرده بهش اعتماد نداشتم میدونستم ازش برمیاد 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

دفعه دیگه ام کرد ناراحت نباش به زندگی باهاش ادامه بده

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

من نمی‌دونم چرا همش حالم بده بابت اینکه شوهرم بم خیانت می‌کنه یانه 

اصلا چیزی ازش سر نزده 

کلی حالم بده

تازه یه هفته می‌خوام برگردم شهرم کلی ازش دور باشم و اینم با خونه زندگی تنها میشه 

انقد توذهنم افکار منفی هست 

که نکنه زن بیاره خونه 

نکنه رابطه داشته باشه 

نکنه خیانت کنه 

امروز که بلیط گرفتم برگردم پیش خونوادم از صبح گریه میکنم همش 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه دیگه ام کرد ناراحت نباش به زندگی باهاش ادامه بده

عزیزم قضاوت نکن تاپیک قبلیم بخون 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
عزیزم قضاوت نکن تاپیک قبلیم بخون

قضاوت نکردم که .

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

من نمی‌دونم چرا همش حالم بده بابت اینکه شوهرم بم خیانت می‌کنه یانه اصلا چیزی ازش سر نزده کلی حالم بد ...

مطمعن نیستم خیانت مکنه یا نه تایپک قبلیمو بخون منم مثل توام ولی خوب چون بار دومه اگرم کرده باشه انقدرا حالم بد نیست نمیدونم چرا انگار توقعشو داشتم 

بنازم غیرت

ارزش غیرت نداره مطمعن نیستم خیانت مکنه یا نه 

خب اگه دوسش نداری براچی ازدواج کردی

میمردم براش 💔 ۶ ماه بعد عقد خیانت کرد اونجا نصفش رفت بعدش روی واقعی خودشو نشون داد خسیس بددل خودشفیته وحشی بد دهن هرچی خواستم طلاقم بگیرم نمیده الانم که احتمالا خیانت کرده وگرنه ازدواجمون دوستی بوده 🤦‍♀️