2777
2789
عنوان

اشپزهای عزیز کمکم کنین

231 بازدید | 7 پست
سلام دوستا شوهرخواهرم رستوران داره تاحالا برای 1800نفر خورشت سبزی وقیمه درست نکرده کسی هست خودش یاهمسرشون رستوران دار باشن مقدار مواد لازم رو بمن بگن یا ادرس سایت بدن خیلی ممنون میشم تادوروز دیگه باید بپزه
 (یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
الان شوهر خواهرم قیافش شبیه همین شکلکه شده بنده خدا.یکی کمکش کنه نیترسم سکته کنه خدای نکردهپای ابروش وسطه
 (یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر دوست من هرسال محرم حدود 2500 تا قیمه میده خیلی خیلی هم خوش مزه و عالی میشه برنجش هم ایرانی ولی نمیدونم چکار میکنه
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
تمیتونین از دوست شوهرتون بپرسین .اخه اشپزهای اینجا نمیگن میترسن کارشون لو بره