2777
2789

امروز صبح ساعت ۹ دوستش زنگ زد بهش و گفت دم خونتونم سریع لباس پوشید رفت گفت اثاث کشی دارن گفته کمکش کنم ، ساعت دوازده و نیم اومد خونه اونم با زنگ زدن من ، حالا گوشیشو نگاه کردم دیدم خودش صبح به دوستش پیام داده بیا بریم دور بزنیم قهوه بخوریم 

دلمو خون کرده از بس دروغ میگه بهم 

همش دروغ میگه ماشینم خرابه ببرم تعمیرگاه می‌ره پیش دوستاش فکر کرده منم مثل خودش خرم ، می‌دونه که چقدر متفرم از این رفیق بازی‌اش ولی دست بردار نیست بخدا پیرم کرده توروخدا بگید من چیکار کنم ، دیگه خسته شدم از این زندگی همش باید حواسم به همه چیز باشه تا این آقا بم دروغ نگه نپیچونتم قلب درد گرفتم دیگه باز عین خیالش نیست۲۷ سالشه من ۲۶ و تقریبا یک سال و نیمه ازدواج کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجی گلم تقصیر تو هم هست  تو اینقدری سخت گرفتی و باهاش مخالفت کردی که گذاشتی ازت قایم کنه‌‌ و واسه رفتن پیش رفیقش دروغ بگه بهت.. باید مث رفیق میبودی تا از ترسش دروغ نمیگف..

قشنگ باهم حرف بزنین بگو ازین رفتارت ناراحتـ و سردمیشم اززندگی

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

اگه دوستاش آدمای بدی نیستن و خوبن و اهل مواد مخدر و این چیزا نیستن روشون حساسیت نشون نده.شاید چون تو روی رفت و آمد با دوستاش حساسی اونم بهت دروغ میگه

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
مگه هر روز با دوستاش میره تفریح؟ شمارو نمیبره؟ یا اینکه کمبودی حس میکنید؟

یکبار هم نشده بگه پاشو آماده شو با هم بریم بیرون کلا دلش میخواد با رفیقاش باشه بچه س ، وقتایی هم که با هم میریم بیرون یا واسه خرید خونه س یا من گفتم بریم اونم نهایت یک ساعت بشه سریع هستش میشه 

اگه دوستاش آدمای بدی نیستن و خوبن و اهل مواد مخدر و این چیزا نیستن روشون حساسیت نشون نده.شاید چون تو ...

یکی از دوستاش مشروب میفروشه یکی مواد میزنم این یکی رو هنوز نفهمیدم ، واسه همینه که تن و بدن من همش می‌لرزه