2777
2789
عنوان

ای وی اف(پروپرانولول)

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 22 پست
هزینه آی وی اف چقد بود مشکلت چی بود؟؟

عزیزم ۱۰ تومن داروهای پانکچر

۱۰ تومن پانکچر و فریز

۷ و خرده ای داروهای انتقال

انتقال روهنوزچون انجام ندادم نمیدونم

مشکلم تنبلی تخمدان

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی تخمدان دارم..😔چن وقت اقدام‌بودی؟؟ چن سالته؟

من ۳۴ سالمه ۵ساله ازدواج کردم و تقریبا ازسال دوم ازدواجم اقدام کردم هم طبیعی هم بادارو و چندبار هم آی یوآی کردم ولی باردارنشدم اولین بارمه آی وی اف میکنم برام دعا کنید که این بار بارداربشم.

درضمن شماهم پیش دکتراقصی برین درصدامیدواری ایشون خیلی بالاست برای سنین زیر ۳۵ وحتی تا ۴۰

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
من ۳۴ سالمه ۵ساله ازدواج کردم و تقریبا ازسال دوم ازدواجم اقدام کردم هم طبیعی هم بادارو و چندبار هم آ ...

فداتشم انشاالله ب حق پنج تن این‌ماه باردار میشی...توام‌برا من دعا کن..من تهران‌نیسم اصفهانم.

فداتشم انشاالله ب حق پنج تن این‌ماه باردار میشی...توام‌برا من دعا کن..من تهران‌نیسم اصفهانم.

چشم حتما...اما دکتراقصی ازشهرهای مختلف ایران خیلیا رو ویزیت می کنن چون دکتر حاذقی هستن و همیشه مطبشون شلوغه اگر امکانش رو دارین حتما بیاین پیشش.

مرسی گلم‌ چشم ..مرسی ک ب سوالام جواب دادی ممنون😘

خواهش میکنم عزیزم انشالله که طبیعی بارداربشین هرچه زودتر😘