2777
2789
عنوان

زندگی

113 بازدید | 30 پست

بچه ها کمک میخوام من شوهرم اصلا ادم خوبی نیست خانواده ی دلسوزی هم ندارم که پشتم باشن مخصوصا مادرم سه تا راه دار یا بسوزم و بسازم یا فرار کنم و یا خودکشی تورو خدا کمکم کنید 

به نظرم بسوزی و بسازی بهتره 

خودکشی که فکرشم نکن این دنیات خراب شده حداقل اونور رو خراب نکن

فرار هم هزار تا بلا سرت میاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم دلم از خانواده ام خونه هر وقت میرم عصبی و داغون برمیگردم

اخخخخخ هرچی گفتم نمیخوام مادرم چون دوسش داشت میگفت خوبه نابود شدم مامانه خودم فقط به فکر شادی و پسر بازی خودشه

ای بابا عذاب اون دنیارو به جون میخرم فقط راحت شم همین

اخه راحت نمیشی تمام این درد و غم ها باهات میمونه روحت که نابود نمیشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخخخخخ هرچی گفتم نمیخوام مادرم چون دوسش داشت میگفت خوبه نابود شدم مامانه خودم فقط به فکر شادی و پسر ...

من دیروز رفتم خونه بابام اینا...افسرده شدم برای برادرم یقه چاک میدن

غذا درست میکنه می فرسته بعد من بدبخت 😔

اصلا نه مالی نه عاطفی هیچ 

من همین یه بچه و دارم غلط بکنم بچه دیگه بیارم

متنفرم از تبعیض الان دارم برا شوهرم درد و دل میکنم🥺

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
من دیروز رفتم خونه بابام اینا...افسرده شدم برای برادرم یقه چاک میدن غذا درست میکنه می فرسته بعد من ...

ای خواهر اون که هیچی منم خیلی تنهام مامانم همه حرفاش برادرمه اونم اصلا تره خورد نمیکنه براش من بمیرمم مهم میست براش