2777
2789
عنوان

ایشالا بابام بمیره به حق پنج تن

873 بازدید | 42 پست

خیلی حسوده به خدا خیلی من پدر اینقدر حسود ندیدم دو قطبی داره اصلا دیوانمون کرده همش سر یه چیز کوچیک فحش میده بهش میگم چرا فحش میدی الکی اه میگه چون لیاقتت فحشه دلم میخواد بهش بگم بسه دیگه گوه نخور ولی نمیشه الانم از سر حسادتش موی برادرمو کوتاه کرد. حس حسادت داره به بچه ی خودش مخصوصا برادرم والا همش الکی فحش میده رو اعصاب همست دلم میخواد بمیره راحت شم یعنی اگه بابام نبود همه چی عالی بود به خدا الهی بمیره که ازین اتفاقات نیوفته و همه چی به خوشی باشه.. همه در آرامش کمال باشن. تروخدا نگید به ما چه این تاپیکو زدید فقط اومدم تو تاپیک عقدمو خالی کنم. دعا کنید اخلاقش بهتر بشه با ما روانیمون کرده.

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

هر چی باشه با هر اخلاقی، پدرته 

اینجور نگو

دعا میکنم خدا به دلت و خونتون آرامش بدا

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

نمیمیرن.منم وقتی بچه بودم همین نفرینو میکردم چون معتاد بود.مامانمو کتک میزد ماهارو اذیت میکرد.همیشه میگفتم اگ بابا م بمیره گشنه هم بمونم اشکال نداره.ولی اینا نمیمیرن.بلکه همرو تباه میکنن

عزیزم هر چی باشه با هر اخلاقی، پدرته  اینجور نگو دعا میکنم خدا به دلت و خونتون آرامش بدا

پدرم باشه مگه دلیل بر این میشه که هرچی بگه ماست بشینم نگاه کنم

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

عزیزم ایشون بیمارن برای همینه این کارا رو میکنن

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

یعنی فقط بخاطره اینکاراش میخواید باباتون بمیره واقعن براتون متاسفم یه لحظه هم که شده خودتون رو جای ا ...

یعنی این کاراش کمه؟ به نظرم بمیره نباشه بهتره چون در آرامش کمال هستیم.

اون صد بار برای من آرزوی مرگ کرده حالا یک بارم من

ی مدت هرچی گفت جواب ندین خودش دیگ ول میکنه اگ بخواین جنگ کنین هی بدتر  میشه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ان شالله با بابای من 

ولی آدم بد نمیمیره

اینجام پدر و مادرا قدیسه هستن نباید توهین کنی فقط مادر شوهر بده الان دردتو شیش برابر میکنن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن