سلام ببخشید شمام شوهرتون دیر میاد شب خونه؟شوهرم الان یه هفته ای میشه شبا دیر میاد خونه خیلی خسته میشه منم واقعا ناراحت و دلخور میشم ۹ خرداد اولین سالگرد ازدواجمونه(واسه این گفتم که تجربه زیادی ندارم از زندگی میشه راهنماییم کنید)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شوهرم این اواخر اینجوری شده از دوستاش عوض شده اصلا باز شبا دیر میاد میره پیش دوستاش ولی نه هرشب شاید هر هفته ییبار بعضی وقتا نه پشت هم پیش میاد میره منم دعوا میکنم و قهر و دردسر اخرش به نتیجه نمیرسم فقط حد اقل خودمو خالی کنم
من نمیدونم شما ها چرا با شوهرتون خیلی منطقی حرف نمیزنید چرا به جای تاپیک زدن نمیری کنارش بشینی بگی عزیز دل من ببین من از این مسعله ناراحتم چرا شبا دیر میای؟ کار مهمی داری؟ من تنها میمونم خونه نگران نمیشی دلت برام تنگ نمیشه؟ و مسعله رو با خودش حل کن اونم آدمه دیگه حرف بزن باهاش
بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :')