2777
2789
عنوان

کی شیرخشک یارانه ای برای فروش داره؟

2331 بازدید | 40 پست

سلام دوستان ...پسرم فقط بهش شیرخشک یارانه ای میسازه...منم سمنانم تمام داروخانه ها روگشتم گیرنمیاد...شیرگاوهم نمیتونم فعلا بهش بدم...توروخدا اگه کسی داره ونزدیک به سمنان ب من بگه تاازش بخرم...

یارانه ای چیه

چه جوری میگیرن عزیز وقت کردی جواب بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاهرود اما ندارم عزیزم متاسفانه خانه بهداشت به خاطر کمبود وزن به دخترم میداد نرفتم بگیرم اصلا ۰😐😑

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنیدانشالله حاجت روابشین🧡

بچه ام یازده ماهشه شیرخشکیه...فقطم یارانه ای بهش می سازه...دکترگفته فعلا بهش شیرگاو نده چون یک دفعه شیربرنج دادمش یبوست شدید گرفت....سمنان ندارن تمام داروخانه ها رفتم حتی التماس کردم میگن نداریم...

یارانه ای چیه چه جوری میگیرن عزیز وقت کردی جواب بده 

من میگیرم بهداشت کوپن میده و بعد میری از داروخانه ک خودشون آدرس دادن میگیری به اونایی ک دوقلو دارن یا بچه های که مشکل خاص دارن یا بچه های ک مادراشون فوت کردن میدن

شیرخشک تو جعبه های مخصوص خود دولت میده هرماه ۸تا قیمتش دونه ای ۱۱هزارتومن

چه جالب 

بعد چه مارکی هست 

مثلا نان  یا 

گیگوز 

دارن 

بچه من وزنش کمه دکترش گفت از کجا اقدام کنم 

وزن بچه رو میبره بالا خوبه مارکش یا نه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یارانه ای چیه چه جوری میگیرن عزیز وقت کردی جواب بده 

عزیزم اگه بخواهی از خانه بهداشت بگیری شرایط خاصی داره...مثلا وزن بچه پایین تراز نمودار باشه با بچه ای که زود دنیااومده یا بچه ای که مادر خدایی نکرده نداره یا مادر بیماری خاص داره....ب صورت آزادهم ک میشه ازداروخانه گرفت

عزیزم اگه بخواهی از خانه بهداشت بگیری شرایط خاصی داره...مثلا وزن بچه پایین تراز نمودار باشه با بچه ا ...

اهان ممنون یه زنگ بزنم بهداشت ببینم میدن 

خوشمزه س بچه راحت میخوره 

عزیزم اگه بخواهی از خانه بهداشت بگیری شرایط خاصی داره...مثلا وزن بچه پایین تراز نمودار باشه با بچه ا ...

به بچم ماه پیش دادن مارکش فرق میکرد اون دفعه بهش مارک پگاه دادن اسهال گرفت خدا کنه این دفعه از مارک خودش بدن بهش.  شما وزن بوستون کم بود دادن