2777
2789
عنوان

سلام دوستان میخوایم بریم مسافرت

148 بازدید | 10 پست

استارا کجا برم خرید ؟قیمت ها ارزون تر هست؟

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آستارا یه جنسای اعلا داره من کفش گرفتم چهار سال پوشیدم پاره نشد نوعه نو

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
استارا همون بازار معروفش باید بری دیگه

اسم بازار معروفش چیه

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
آستارا یه جنسای اعلا داره من کفش گرفتم چهار سال پوشیدم پاره نشد نوعه نو

از کجا خریدین

خوشبحالتون دل آدم میسوزه خومسافرت رفتنتونم استوری میکنید

قربون دلت عزیزم ببخشید نه بخدا قصدی نداشتم خودمونم بعد ۶ سال داریم میریم مسافرت و به خاطر ماموریت همسرم داریم میریم استارا گفتم بپرسم ببینم دوستان جاهایی رو بلدن که ارزون بشه خرید کرد