2777
2789

شناسنامه و کارت ملی و مدرکی نشون بده 5سال ساکنید مثل بیمه، گواهی تولد، گواهی اشتغال به تحصیل و اینا

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ثبت نام کردیم الان پیام اومده برای تکمیل برید دفتر پیشخان ولی نگفته چه مدارکی کسی تجربه داره لطفا کم ...

ما چندروز پیش انجام دادیم شناسنامه وکارت ملی هردومون و گواهی اشتغال کار از محل کار همسرم چون شهر شناسنامه ای مون جای دیگه است. بری کافی نت مدرکی کم یاشه خودش میگه بیار

ببخشید عزیزم شرایط نمیدونی

خونه به نامتون نباشه(هیچکدومتون) وام مسکن نگرفته باشید، اگه مجردید که شرایط فرق میکنه

سرچ کن همه چیز دستگیرت میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ما چندروز پیش انجام دادیم شناسنامه وکارت ملی هردومون و گواهی اشتغال کار از محل کار همسرم چون شهر شنا ...

عزیزم الان برای ما پیام اومده بیایین دختر پیشخان یعنی کافی نت هم بریم ثبت میکنه میخاستم مدارک رو آماده کنم که علاف نشیم 

عزیزم الان برای ما پیام اومده بیایین دختر پیشخان یعنی کافی نت هم بریم ثبت میکنه میخاستم مدارک رو آما ...

ماهم اینجوری بود دیگه گفتن بیاید دفتر پیشخوان همین هارو بردیم

ماهم اینجوری بود دیگه گفتن بیاید دفتر پیشخوان همین هارو بردیم

عزیزم شما مستاجر هستید اجاره نامه هم لازم شد ما خونه ی پدر شوهرم هستیم شنیده بودم یه اجاره نامه ی سوری باید درست کنیم 

عزیزم شما مستاجر هستید اجاره نامه هم لازم شد ما خونه ی پدر شوهرم هستیم شنیده بودم یه اجاره نامه ی سو ...

ما مستاجر نبودیم خونه های سازمانی ارتش میشینیم نامه اوردیم که چند ساله اینجا زندگی میکنیم. میگن خودت یا همسرت شهر تولدتون اون شهر باشه کافیه ما رفتیم ثبت نام کردیم گفت گواهی رو عصر بیار ضمیمه کنم. فردا برو چیزی لازم یاشه خودش میگه بیار