2777
2789

هشت سال عروس شونم.....خواهر شوهرم شهر دیکه ای هست.من با شوهرم بعد از هشت سال رفتیم خونشون وروز دوم برگشتیم....روز اول که خوب بود اما روز دوم حرف از پدر ومادرامون شد خواهرشوهر بی ادبم گفت ببخشید ولی بابات هر غلطی خواسته توی جوونیش کرده وهر گ و ه ی خواسته خورده حالا دور مادرت می گرده منم ماراحت شدم کفتم حق نداری به پدرم توهین کنی هرکاری کرده پدرمه گفت،گفتم ببخشید که....همه اینا رو اروم گفتم ویکی دو ساعت هنگ بودم شوهرم بیرون بود اومد وگفتم امشب بلید برگردیم....ضمنا مادر شوهر وپدر شوهرم باهم مشکل دارن ومادرشوهرم رفته قهر نمی دونم از حسودیش بود یا چیز دیگه...شما بگید من چی باید می گفتم ؟اصلا چرا این همه بی شعور بازی دراورد

حتی شوهرم وقتی فهمید تعجب کرد....

من می تونم با توکل به توخداجون  

براش آرزوی آرامش کن حتما از اینکه داخل خانوادشون بحث بوده ناراحته با حرفهای ایشونم به پدر شما بی احترامی نمیشه ایشون فقط شخصیت اصلیش رو نشون دادن همین که میگید رفت و آمد ندارین کافیه دیگه تو زندگی خودتون آرامش داشته باشید 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
براش آرزوی آرامش کن حتما از اینکه داخل خانوادشون بحث بوده ناراحته با حرفهای ایشونم به پدر شما بی احت ...

اخه بعد از هشت سال بدون هیچ بهانه ای چرا حرف مفت زد؟دلم می سوزه که من بی احترامی نکردم ولی اون....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه بعد از هشت سال بدون هیچ بهانه ای چرا حرف مفت زد؟دلم می سوزه که من بی احترامی نکردم ولی اون....

ای کاش همون لحظه یه چیزی می‌گفتین بهش حالا که نگفتین میتونین به همسرتون بگید که با خواهرش صحبت کنه که رفتار بدی با شما داشته ولی من باشم میرم پشت سرمم نگا نمیکنم که همچین اقوامی دارم

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
ای کاش همون لحظه یه چیزی می‌گفتین بهش حالا که نگفتین میتونین به همسرتون بگید که با خواهرش صحبت کنه ک ...

حیلی بدم اومد روز بعد برای تشکر زنگ زدم ،اصلا به روی خودش نیاورد....سعی می کنم دیگه باهاش ارتباط نگیرم