2777
2789
عنوان

تولد

223 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خوبید امروز تولد خواهرم اع من چند ماه باهاش قهرم سر ی مثله ای چص کرد 😐ک شوخی بود 

پارسال تولدم رو بهم ریخت من الان نمی‌دونم چی کنم 

مامانم همش میگه بیا بیرون از اتاق شاید خنده دار باشه اما من اون شب تا صبح گریه کردم 

الان چی کنم بنظرتون 🥺تروخدا کمکم کنید 

انقد قلب منو شکونده نمیتونم قبول کنم ک برم 

قلبم میگه برو مغزم میگه نرو چند روز هم تصمیم گرفتم با عقلم تصمیم بگیرم چون هر وقت با قلبم تصمیم گرفتم بهم ضربه زده 

🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میرفتم دنیا دو روزه ارزش کینه و ناراحتیو نداره🤷🏻‍♀️

هر تصمیمی میگیری امیدوارم بعدا پشیمون نشی🤌🙂

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
منم امروز تولدمه😊

تولدت مبارک بهترینا برات رقم بخوره و فصل جدید زندگیت پر از شادی و خوشبختی باشه💚🌱

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
من بودم میرفتم دنیا دو روزه ارزش کینه و ناراحتیو نداره🤷🏻‍♀️ هر تصمیمی میگیری امیدوارم بعدا پشیمون ...

🥺آخه همیشه قلبم رو شکونده آلان با گریه دارم تایپ میکنم 

من هیچ وقت چیزی رو ب دل کینه نگرفتم 

اما ی کاری کرد ک من حالم ازش بهم بخوره 

🎀

برو هیچ چیز خانواده نمیشه

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
🥺آخه همیشه قلبم رو شکونده آلان با گریه دارم تایپ میکنم  من هیچ وقت چیزی رو ب دل کینه نگرفتم&n ...

عزیز دلمممم فدات شم🥺

بین دوتا خواهر پیش میاد گلکم خواهرته ب روشم نیاره ناراحت میشه ک بهترین روز زندگیش رو کنارش نبودی

برا رفع ناراحتیا ک بینتون پیش اومده با هم حرف بزنین و مشکل رو حل کنین از هم فاصله نگیرین

خواهرت کوچیکتره یا بزرگتر؟! 

ممنون عزیزدلم بخاطر دعاهای زیبات😍😍

💖✨