2777
2789
عنوان

نی نیم چشه😭

333 بازدید | 25 پست

هشت ماه و نیمشه

از دیروز هر وقت میخوابه از تو خواب آب دهنش میپره تو گلوش انقد سرفه میکنه تا چند دقیقه اصلا درست نفسش بالا نمیاد خیلی اذیت میشه یه خواب درست حسابی نمیتونه بره طفلکم

سابقه ی رفلاکس نداره بالشتشم تخت نیست

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

اوخی

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بخاطر آلودگی هواس آخه دختر منم اینجوری شد بردم دکتر گفت واسه آلودگی هس دود سیگار قلیون اسپند بهش نخوره بهتره و دارو داد

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

به پهلو بخوابونش عزیزم خودت پاشو پهلو به پهلوش کن چند وقت یه بار 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

دور از جونش ممکنه ریفلاکس باشه.اینجور وقتا یکم از شیر برمیگرده ب گلو و میاد طفلی قورتش بده اینجور میشه..سونو بگیرین متوجه میشین..یا ممکنه صرفا بخاطر سرما یا هرچیزی مخاط حلق و بینیش بیشتر شده باشه..اگه مقطعی باشه و رفع شه احتمالا اینه مشکل

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد  
شاید بخاطر آلودگی هواس آخه دختر منم اینجوری شد بردم دکتر گفت واسه آلودگی هس دود سیگار قلیون اسپند به ...

وای جدی؟ 😞 پس ببرم دکتر دارو بده

طبق معمول پنج شنبه بچه های من مریض میشن که هیچ دکتری نیست😬

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
شاید گلوش عفونتی چیزی کرده 

عوارض دیگه ای که نداره البته پریروز یه کوچولو آبریزش بینی داشت اول صبح

وای جدی؟ 😞 پس ببرم دکتر دارو بده طبق معمول پنج شنبه بچه های من مریض میشن که هیچ دکتری نیست😬

نگران نباش اگه تب یا آبریزش نداره به احتمال زیاد واسه آلودگی هست 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
دور از جونش ممکنه ریفلاکس باشه.اینجور وقتا یکم از شیر برمیگرده ب گلو و میاد طفلی قورتش بده اینجور می ...

یعنی معذرت میخوام ممکنه گلوش خلط داشته باشه؟ 🤔 اینم ممکنه