2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی اعصابم خرد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 62 پست
یکسال تموم برای داداش جوونم لباس سیاه پوشیدم😞داداشم برگشت؟!

پهم اینه دورانی که زنده بودن باهاش خوب باشی که طرف متوجه بشه احساس کنه اون که مرده دیگه نه می. بینه نه می شنوه نه احساس می کنه 

خدا بردارتونو بیامرزه

اگه نری ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روزخاکسپاریه من سفیدم دیدم چون شایدطرف جایی بودفرصت نشدبپوشه تومراسمات من خودمم مشکی نمیپوشم رنگای تیره میپوشم مشکی اصلاندارم حتی مراسم فامیل درجه یک هم مشکی نپوشیدم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

سلام. نه بر اساس فرهنگ ما زشت نیست. هر چند اگه رنگ تیره ای میپوشید بهتر بود. یه بار دهه محرم بود و شوهرم مشکی می‌پوشید از سر کار اومد خونه پیرهن مشکی تنش بود. می خواست بره تشییع جنازه. پیرهن مشکی درآورد یه پیرهن تیره پوشید.گفتم خب همون مشکی می‌پوشیدی گفت که نه .چون اقوام دور هس همین تیره کافیه. مشکی اقوام نزدیک میپوشن

اگه روزخاکسپاریه من سفیدم دیدم چون شایدطرف جایی بودفرصت نشدبپوشه تومراسمات من خودمم مشکی نمیپوشم رنگ ...

ببین اونی ک فوت شده بود میشد نوه  عمو زنش البته ک  ما بعد تشیع خونه و تالار رفتیم 

ببین اونی ک فوت شده بود میشد نوه عمو زنش البته ک ما بعد تشیع خونه و تالار رفتیم

حالاکه شده سخت نگیرازین به بعدبگومشکی بپوشه برامراسمای دیگه من برابابابزرگامم مشکی نپوشیدم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

من همیشه سر همین با همسرم درگیرم

می گه مگه چیه

اخه کی من میشه مشکی بپوشم

تو همه مراسما یه نفر هست چراغ میزنه لباسش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

سمت ما فقط اعضای خانواده و بعضی از فامیل نزدیک میپوشن ام هر کی پوشید باید تا چهلم بپوشه اگر پوشید و زود در اورد بیشتر عیب میکنند

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من همیشه سر همین با همسرم درگیرممی گه مگه چیهاخه کی من میشه مشکی بپوشمتو همه مراسما یه نفر هست چراغ ...

وآقا ب نظر شما با توجه ب اینکه نسبتش دور بوده لباسش خیلی زشته تو ذهن میمونه 

ببین اونی ک فوت شده بود میشد نوه عمو زنش البته ک ما بعد تشیع خونه و تالار رفتیم

هر چیزی قواعد خودشو داره

همینطور که گل بردن ، احترامه

حلوا درست کردن و بردن ،احترامه

اصلا رفتن و حضور داشتن ،احترامه

پوشیدن لباس سیاه هم ، احترامه

حالا بعضی‌ها به غلط سعی دارن قواعد همه چیز رو بهم بزنن ، زمان زنده بودن یا در وصیتهاشون ، 

یکی اجبارا از جایی آمده امکان تعویض لباس نداشته قابل قبوله، ولی کسی که میتونسته با خودش لباس ببره ، تعویض کنه و نکرده 

خوب زشته...

خود ، فرد میدونه کجا کم‌کاری کرده....

بهتره مراسمات با قواعدی که سالها بوده انجام بشه هیچکدوم تاثیر نداره مرده رو زنده نمیکنه 

ولی احترام رو نشون میده 

هر چیزی قواعد خودشو دارههمینطور که گل بردن ، احترامهحلوا درست کردن و بردن ،احترامهاصلا رفتن و حضور د ...

خیلی درسته من میدونم اشتباه کردم ولی واقعا حالم بده اصلا نمیتونم با این پیشنهاد غلطی ک دادم کنار بیام خاک بر سرم