2777
2789

مهربونا ۶هفته هستم اگه علائم رو بگم میتونین از روی تجربه هاتون جنسیت رو حدس بزنین؟

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو عزیزم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

من دو بچه همجنس دارم

علائمم کامل برعکس هم بود

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من با تنگی نفس و تپش قلب و درد نوک سینه ها فهمیدم باردارم سه روز بعداز تاریخ موعد پری قبلی بی بی مثبت شد و پنج روز بعد از موعد بتا ۴۶۹بود.از قبل پری زیر دلم درد پری داشت گاهی هردو طرف اما بیشتررر سمت راست هنوزم ادامه داره و یکم درد پهلو خفیف.تهوع و ویار ندارم اصلا هوس چیز خاصی نمیکنم از چیزی هم بدم نمیاد خوابم کمتر و سبک شده الانم ۶هفته هستم.ببخشید زیاد شد🙈

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤