2777
2789

جاری ام یه دختر کوچیک داره.چند روز مریض بودن نیومدن ببینیم شون،زنگ زدم احوالشونو بپرسم حالشونم خوب بود واقعا،بعد آخر حرفم گفتم بچه اتو حسابی ببوس از طرف من تا حالا هروقت همو دیدیم خودم ببوسمش(بخدا اصلا اهل این رفتارا نیستما فقط خواستم مثلا تحویل بگیرمش)بعد بلافاصله گفت نههههه،به بچم هم گفتم یه مدت اصلا بغل کسی نره و کسیو نبوسه،گفتم باشه پس هرطور صلاحه

الان اومدن خونه پدرشوهرم،همسرمم رفته زنگ زده میگه بیا این بچه سراغتو میگیره،منم نرفتم😑😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس می‌کنم از روی خوبی گفته... که کسی مریض نشه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
من حس می‌کنم از روی خوبی گفته... که کسی مریض نشه

آخه ببین قبلا سر موضوعات مختلف تکرار میکرد همینو

منم انصافا اول گذاشتم رو حساب اینکه حتما میخواد مریضی ها منتقل نشه و واقعا رفتار درستیه

خانومایی هم که یه بچه دارن به ماها که سه تا بچه داریم امر و نهی نکنن.وای چرا اینقدر بچه اوردی .مگه جلوگیری بلد نیستی .چرا همش دختر اوردی.پسر میخواستی اینقدر زاییدی .جلو خودتو بگیر چه خبره این همخ بچه .چی میخوای از خودت .نکنه باز حامله ای .یه چیزی میگم دلتون میشکنه گناه دارین 

منظورش این نبوده که بچه شما رو مریض نکنه؟ بد بیان کرده. 

آخه میگم منم اول همین برداشت رو کردم با خودم گفتم واقعا آفرین بهش

ولی سر موضوعات دیگه دیدم که چه رفتاری داره

اره عزیزم اون موقع جاریت اینو گفته احتمالا بچه هنوز مریض بوده گفته که مریضیشون به کسی نده وگرنه فکر ...

پشت گوشی گفته ببوس .میتونست بگه باشه عزیزم حتما میبوسمش .ولی طفلی مریضه حال نداره و اینا .یا مثال بزنه میخواست بچه خواهرمو ببوسه نذاشتم گفتم اونم مریض میکنی .

اره عزیزم اون موقع جاریت اینو گفته احتمالا بچه هنوز مریض بوده گفته که مریضیشون به کسی نده وگرنه فکر ...

چی بگم والا

شایدم من بیخودی گناه بنده خدا رو شستم