2777
2789
عنوان

درمورد این خانمی ک گف کادر درمانم

1124 بازدید | 104 پست

من ی چیزیو خیلی خوب فهمیدم  این سایت فقط بدبخت پرسته فقط کافیع بگی یکیم مرده یا زشتم یا خانوادم دارن جرم میدن یا شوهرم کتکم میزنه یا سیلی خوردم از مادرشوهر یا خیانت دیدم و دزدی کردن ازم .. تا باهات بحرفن  همدردی کنن یا راه حلی بذارن جلو پات ..فقط کافیه ی نفر فقط ی نفر از خودشون بالاتر باشه چ تو تحصیل چ مالی چ  زیبایی ی جوری بدیختو تخریب میکنن ک انگار شیطان دیدن باید بهش سنگ بزنن .. چقد خانومای این سایت دل سیاهن 😔 صدزصد این دختره پزشکه ک دغدغه پزشکارو میدونس چون خواهر منم این حرفارو میزنه پس حتما کاره ایی هس ک میدونس این گلایه هارو ..‌ ولی خانمای بخیل همیشه در صحنه خواسن لغو کاربریش کنن بهش گفتن اومدی پز بدی و ... میدونی  یاد چی میفتم وقتی اینجوری حمله میکنن خانما ب ی زن دیگه ؟

یاد مونیکا بلوچی تو فیلم مالنا اونجایی ک زنا حسودیشون میشد ب زیباییش اومدن جرش دادن موهاشو کشیدن قیچی کردن لباساشو پاره کردن تا دیگه زیباییش تو چشم کسی نباشه ...

خانما ابنقد چشم و دل سیاه نباشین اگ بدبختی میاد سمتتون فقط بخاطر دل سیاه بودنتونه ... اون خانمه ک میاد دعا میکنه جماعت پزشک بیکار شن ب حق ۱۴ معصوم 😑 ببین دیگه چقد ما کشورمون بدردنخوره ک آدماش امثال ماهاییم اینقد چشم تنگ💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عاشقتم ک حرف حق رو زدی...چ احمقی بوده ک این حرف رو زده واقعامتاسفم براشعورت به حق چهارده معصوم

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉

قبول دارم حرفتو تمام و کمال

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

من نظرات نخوردم فقط اون پستش خوندم گفت من هیچکاره ام بنظرم تایپکش اصلا خوب نبود یه عالمه برا خودش گناه جمع کرد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این خانومو بخاطر این گزارش نزدن که چرا خوشبخته 

کل تاپیکش شده بود مردم حسودن ،مردم بی فرهنگن ، مردم سواد ندارن و عقده این ، برو صفحه یک و دو تاپیکشو بخون  بعد که دید همه ناراحت شدن کلا آف شد

همه ی جملاتش پر از تکبررو غرور بود وگرنه حرفش حق بود

من نظرات نخوردم فقط اون پستش خوندم گفت من هیچکاره ام بنظرم تایپکش اصلا خوب نبود یه عالمه برا خودش گن ...

گناه چی

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉

اینقدر بی اعتماد و منفی نباش به ادمای اینجا جمعشون هم نبند، منم خیلی وقته اینجا هستم، کاربرا وقتی عصبی میشن که یه نفر به عمد مدام از داشته ها تعریف کنه و فخر فروشی کنه وگرنه با ادمای عادی و موفقی که فخر فروشی نکنه ندیدم که مخالفتی داشته باشن بی انصافیه اینقدر منفی باشی

این خانومو بخاطر این گزارش نزدن که چرا خوشبخته  کل تاپیکش شده بود مردم حسودن ،مردم بی فرهنگن ، ...

نکنه میخوای منکرحسادت و بی فرهنگی دو سوم  خانمای اینجابشین...من ده بار تاپیک زدم سوال واجب داشتم جواب نمیدادن...امایکی نوشت مادرشوهرم کتکم زد صدصفحه رفت جلو این بی فرهنگی نیس

جریان چیه

ی خانمی اومد گف من کادر درمانم و تا مردم اینو میفهمن حمله میکنن بمن و توقع دارن همه ازمایشاشونو بخونم و فلان من واقعا خسته میشم و نگاهشون از من طلبکارانه اس 

همه پریدن بهش ک وظیفته 

حالا مگه چی میشه 

این همه پول ب جیب میزنی ی کار کوچیکو زورت میاد بکنی و این قبیل حرفا 

گناه چی

گناه توهین های شد به قشرپزشک و پرستاری که الان  توبیمارستانهامشغول کارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖