2777
2789
عنوان

مو خوشگلا یه لحظه بیاین

597 بازدید | 50 پست

بچه خااا کمک کنین من موهام تقریبا بلنده موخوره داره دوست ندارم کوتاه کنمم روش دیگه ای جز کوتاه کردم هست؟؟  من واقعا نمیدونم چرا موخوره افتاد آخه من حتی سشوار اتوهم نمی‌کشم

منم واقعا نه سشوار می‌کشیدم نه اتو مو 

ولی موخوره گرفتم😭😭😭😭😭

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واقعا نه سشوار می‌کشیدم نه اتو مو  ولی موخوره گرفتم😭😭😭😭😭

بعد از حموم وقتی ی نمه خیسه موهات روغن نارگیل بزن

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
ووایییی من موخورهام خیلی زیاد و بزرگ شده منه خر توجه نکردم

منم همین جوریه موهامم خیلی بلنده

دو هفته ی بار اینجوریش کنی خوب میشه

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
منم واقعا نه سشوار می‌کشیدم نه اتو مو  ولی موخوره گرفتم😭😭😭😭😭

منندموهام لخته اصلا اتو نخریدم ولی نمیدونم چرا واقعا موخوره گرفتم.  بخدا اعصابم خورده

مخیلی زیاد و بزرگ شده.  انجام میدن؟

نمیدونم در چ حدع برای ط ولی منم زیاد بود نمیخواستم کوتا کنم اینکارو کرد برام ولی بازم موخوره گرفت بهترین راه همون کوتاه کردنه اگ الان چن سانت کوتا نکنی موخورت هعی بالا تر میره بیشتر میشه مجبوری بیشتر کوتا کنی

‏شکست عشقی بده آره ولی تا حالا شده حواست نباشه با تعرفه‌ی ازاد اینترنت مصرف کنی؟👩🏻‍🦯

موی مو خوره باید کوتاه بشه ،رو بالشتیتو ساتن بگیر شبا موهاتو موقع خواب باز نذار ،با آب خیلی داغ موهاتو نشور و اینکه شاید موهات خشکه حتما روغن ارگان اصل استفاده کن