2777
2789
عنوان

مو خوشگلا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 50 پست
منندموهام لخته اصلا اتو نخریدم ولی نمیدونم چرا واقعا موخوره گرفتم.  بخدا اعصابم خورده

اخ اسی من چه غلطی بکنمممم😭😭😭😭

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم در چ حدع برای ط ولی منم زیاد بود نمیخواستم کوتا کنم اینکارو کرد برام ولی بازم موخوره گرفت به ...

من چند وقت پیشم موخوره داشتم. ولی یه دفعه حل شد واقعا نمد چیجوری شد ولی خوب شده بود 🤣

حتما حتما کوتاه کن وگرنه بدتر میشه

بعدم با اب داغ حمام نکن.بعد حمام پایین موهاتو حتما روغن بزن مخصوصا اگه موهات یکم فره.شبا موقع خواب حتماااا موهاتو بباف ولی نه خیلی محکم.روبالشتیت رو هر هفته بشور

این روزها خوشحالم
موی مو خوره باید کوتاه بشه ،رو بالشتیتو ساتن بگیر شبا موهاتو موقع خواب باز نذار ،با آب خیلی داغ موها ...

موهای من خشک نی اصلا  موقع ی خواب ولی همیشه باز میزارم. آخه اگه ببندم موج دار میشه من دوست ندارم

من چند وقت پیشم موخوره داشتم. ولی یه دفعه حل شد واقعا نمد چیجوری شد ولی خوب شده بود 🤣

خو‌شبحالت😂برا من ک فقط بدتر میشع دگ پاین موهام افتضاح شده بود مجبور شدم کوتا کنم ی نمع کلی ام گریه کردم بابت اون چن سانت😂😂اخه تا پایین نشیمنگاهم بود موهام🤧🥺😂

‏شکست عشقی بده آره ولی تا حالا شده حواست نباشه با تعرفه‌ی ازاد اینترنت مصرف کنی؟👩🏻‍🦯
حتما حتما کوتاه کن وگرنه بدتر میشه بعدم با اب داغ حمام نکن.بعد حمام پایین موهاتو حتما روغن بزن مخصو ...

خیلیا اصلن نمیدونن رو بالشتی و کش مو خیلی مهمه تو مو خوره جفتشون ساتن باشن من دیگه ۵ ساله با این روش دیگه مو خوره ندارم

موهای من خشک نی اصلا  موقع ی خواب ولی همیشه باز میزارم. آخه اگه ببندم موج دار میشه من دوست ندار ...

حای اگه خشک نباشه هم روغن زدن به نوک موهات بعد حمام واجبه

من روغن بادوم تلخ میزنم سبکه و چرب نیست

من خودم با این کارایی که گفتم تقریبا هیچ وقت موخوره نداشتم

شاید در کل ۵ تا از موهام موخوره باشن

دو سه ماه یک بار هم نوک گیری میکنم

این روزها خوشحالم
موهای من خشک نی اصلا  موقع ی خواب ولی همیشه باز میزارم. آخه اگه ببندم موج دار میشه من دوست ندار ...

به هیچ عنوان نباید باز بمونه چون مدام کشیده میشه رو سطوح و اینکه کش مو و رو بالشتی فقط ساتن اگه نمیخوای جا بندازه شل پایین ببند