2777
2789
عنوان

شربت بنفشه باریج اونایی ک ب بچه هاشون دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 54674 بازدید | 64 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکسش نشون بده اره از داروخونه پسرم دوسال شیش ماهش بود کرونا گرفتیم دکتر داد بش آب رو آتیشه منم باردا ...

باشه عزیزم دست گلت درد نکنه فقط اینکه خلط اوره؟چون سینشون خیلی خلط داره صدای خس خس سینشونو میشنوم

اونو تلخه اصلا نمیخورن لب نمیزنن یبار دادم تا شب فقط عوق زدن نتونستن بخورن 

داروی امام کاظم رو میگی؟ اتفاقا توش شکر سرخ داره شیرینه. باید بریزی ته گلوشون.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
برو بستریش کن ۲روز باشه خیلی خوب سریع عفونت رو خشک میکنه 

ب پسرم گف باید بستری شه دخترمم یه دکتر بردم اون گف ولی دوتا باهم خیلی سخته پسرمم خیلی شیطونه لااقل یکیشونم خوب نمیشه دلم خوش شه این اینور سرفه داره اون اونور میخام امروز اینارو امتحان کنم تا شنبه ببینم چی میشه 😔

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت عطاری آنلاین عطارک
در این سایت کلی مقاله در مورد معرفی گیاهان دارویی ، نکات مهم در مورد مصرف گیاهان دارویی ، آشنایی با روش درمان بیماری ها با گیاهان دارویی ، نحوه رشد و نگهداری مرکبات و گیاهان در منزل داره

همچنین داخل سایتشون انواع گیاهان دارویی کمیاب عرضه می شود. خوبی این سایت اینه که در کمترین زمان سفارشات رو تحویل میدن و قیمت هاشون واقعا منصفانه و عالی هست. حتما به سایتشون سر بزنید؛

من تا کنون چندین بار از این سایت خرید کردم و اونقدر تجربه خوبی بوده که خواستم اون رو به شما هم معرفی کنم

عطاری آنلاین

دخترم ۵ پسرم ۲ بخدا نزدیک ۵ بار دکتر بردم اطفال هم بردم حتی شربتای کتوتیفن سفیکسیم ازیترمایسین هرکدو ...

سلام عزیزم خوبین؟ گلم بنفشه به پسرتون دادین اثر داشت ؟ الان پسر منم دقیقا  همینجوری شده  ومنم چهاربار دکتر بردم و افاقه نکرده ، میشه راهنماییم کنین که چکار کنم😥😥

سلام عزیزم خوبین؟ گلم بنفشه به پسرتون دادین اثر داشت ؟ الان پسر منم دقیقا  همینجوری شده  و ...

سلام دادم فایده نکرد بستری کردن

الان دقیقا بازم همونجوری شده بردم دکتر چرک خشکن د یفن هیدرامین داد خورد تموم شد ولی هنوز صدای خس خس سینش هرکی یشینه پیشش میشنوه

بنفشه هم خریدم دادم هیچی بازم بعد ۷ ماه دوباره سرفه و خس خس سینه داره دوران داره باید بگذره اگه تب نداره مشکلی نیس ویروسه

سلام دادم فایده نکرد بستری کردن الان دقیقا بازم همونجوری شده بردم دکتر چرک خشکن د یفن هیدرامین داد ...

ممنون عزیزم ،والا دیشب یه کوچولو تب کرد واسه همین میترسم ،دکترشم نیستش تا شنبه