2777
2789
عنوان

شربت بنفشه باریج اونایی ک ب بچه هاشون دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 54670 بازدید | 64 پست
عزیزم خود درمانی نکن. خدایی نکرده اگه عفونتش بیشتر بشه کار دستت میده ها.اگه ریه هاش عفونتش بیشتر بشه ...

دخترم ۵ پسرم ۲ بخدا نزدیک ۵ بار دکتر بردم اطفال هم بردم حتی شربتای کتوتیفن سفیکسیم ازیترمایسین هرکدومشون سه تا امپول پنی سیلین اموکسی کلاو شربت گایافنزین اسپری سالبوتامول شربت سالبوتامول سیتریزین اسپری بینی شربت نئوتادین اینارو خوردن اما انگار ن انگار بیچاره ها سنی ندارن انقد دارو ریختم شکمشون اخرشم هیچی

نشاسته و چهارتخمه براش درست کن بخوره.

شربت آبلیمو عسل بده.

پیاز رو خورد کن با یه لیوان آب بزار ۱۰ دقیقه با شعله ملایم جوش بخوره بعد خاموش کن از صافی رد کن و اون آب پیاز رو بردار و یه ذره آبلیمو و نمک بزن ولرم ک شد بهش بده بخوره. خیلی خیلی عالیه.

غذاهای سرخ کردنی هم اصلا بهش نده.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشاسته و چهارتخمه براش درست کن بخوره. شربت آبلیمو عسل بده. پیاز رو خورد کن با یه لیوان آب بزار ۱۰ ...

ابلیمو عسل ک میدم این چهارتخمه وپیازم امروز انجام میدم ببینم خوب میشن انشالله ک نتیجه بده خداخیرتون بده دعاتون میکنم

دخترم ۵ پسرم ۲ بخدا نزدیک ۵ بار دکتر بردم اطفال هم بردم حتی شربتای کتوتیفن سفیکسیم ازیترمایسین هرکدو ...

عزیزم نگران نباش.در کنار داروهاشون بهشون دمنوش اسطوقدوس و پونه و گل بنفشه و بابونه بده و نشاسته و بهدونه و چهارتخمه،یه پودری هست توی عطاری بخر اسمش پودر روتالین ، همه چی توش داره چهارتخمه و به دونه هم توش هست توی آبجوش باید بریزی چند دقیقه ک موند بدی بچه بخوره.اینو براش بگیر.گلو رو اینقدر نرم نرم میکنه ک نگو، این قدر خلط و چرک میاد بیرون، بخور اکالیپتوس هم عالیه بگو دهنشون رو باز بزارن موقع بخور گلو رو نرم میکنه و از بینیش چرک میاد.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
عزیزم نگران نباش.در کنار داروهاشون بهشون دمنوش اسطوقدوس و پونه و گل بنفشه و بابونه بده و نشاسته و به ...

اره این پودرو شنیدم امروزم اینکارارو میکنم میرم میخرم میدم تا شنبه ببینم وضعبتشون چجوریه خوب نشدن دوباره ببرم اطفال ممنونم ازت عزیزم خدا خیرت بده خوب بشن فقط دعات میکنم

شاید حساسیت هسته  پسرمنم همین جور بوداموکسی کلاوخوردبا شربت سیتریزین خوب شده یک سرفه های بدی می ...

حساسیت نیس پسرم یه شیشه اموکسی خورد خوب نشد بردم دکتر بهش سفیکسیم داد دخترمم سفیکسیم دادن اول خوب نشد الان ازیترو مایسین میدم اونم اخراشه دیگ دحترم ک ازمایش گرفتن هم کلیه هاش عفونت داره هم ریه هاش

از داروخونه بخرم بنفشه باریچه یا یه چیز دیگس؟

عکسش نشون بده اره از داروخونه پسرم دوسال شیش ماهش بود کرونا گرفتیم دکتر داد بش آب رو آتیشه منم باردار گرفتم داشتم خفه میشدم از سرفه گلودرد یه قاشق خوردم فوری خوب شدم

اسمش کافی استاپ باریج.  تهیه شده از آویشن باغی و عشقه