2777
2789
عنوان

شربت بنفشه باریج اونایی ک ب بچه هاشون دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 54674 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دخترم یبار ۱۸ ماهگی یبارم ۲ سالگی اینجوری شد گفتن ریه هاش عفونت کرده بستری کردن تشخیص پنومونی داد ...

اها حالا اگه تونستی ببرشون فوق تخصص ایمونولوژی آسم و آلرژی 

از نظر سیستم ایمنی برسی کنی بهتره

بنفسه من خودمم خوردم زیاد اثر نداره اویشن باریج خوبه ....من شدید بود سرفم یه دور ...به دونه بارهنگ ۴تخم پر سیاوش و داروهای سرماخوردگی دم میکردم میخوردم مدام اب گرم میخوردم و یه حوله گرم میکردم میزاشتم پشت شونم زیر لباس ...ریم که گرم بشه بند میاد

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
خوبه ضرر نداره دکتر گف تا دوشنبه خوب نشد پسرت باید بستری شه دخترمم از اون بدتر اونم عفونت داره

من بچه هام از دوران ۶ ماهگی به بعد دکترشون همیشه این شربتو براشون تجویز میکرد و کاملا هم تاثیر خوبی داشت خداروشکر.

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
بنفسه من خودمم خوردم زیاد اثر نداره اویشن باریج خوبه ....من شدید بود سرفم یه دور ...به دونه بارهنگ ۴ ...

آویشنشو دادم تاثیر نداشت خیلی این بنفشه رو شنیده بودم گفتم ببینم خوبه امتحان کنم اینا سرفه هاشون ب شدت خلطیه اصلا خشک نیس دلم کبابه اینجوری سرفه میکنن

آویشنشو دادم تاثیر نداشت خیلی این بنفشه رو شنیده بودم گفتم ببینم خوبه امتحان کنم اینا سرفه هاشون ب ش ...

گرم کن سینشو 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

عزیزم خود درمانی نکن. خدایی نکرده اگه عفونتش بیشتر بشه کار دستت میده ها.اگه ریه هاش عفونتش بیشتر بشه خیلی خطرناکه.

بیشتر از خودت اون طفل معصوم زجر میکشه.

اگه دکترش خوب نیس دکترشو عوض کن و دکتر فوق تخصص اطفال ببر ک عفونتش خوب بشه. در کنار داروهایی ک میدی بخور عنبر نسا عفونت کش قویه. توی خونه عنبرنسا دود کن. شربت بنفشه و دمنوش پونه بهش بده.سرم شستشو بگیر باهاش قرقره کنه.

چند سالشه؟؟

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
بخور براشون خوبه استفاده کنم  سینشونو زیاد گرم میکنم حتی گفتن وازلین بمال عرق کنه اونکارم کردم ...

یه دارویی هست گل بنفشه اسمشو یادم نیس دوران کرچنا میخوردن تو اب میریزی رنگ قشنگ میده اون خوبه گیاهی کلا قاطی کن اینا روبدهبخور نمیدونم سرد خوبه یاگرم

تخم به هم خوبه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب