2777
2789

لطفا به نیت اینکه شوهرم جهازمو پس بده برام و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد بخونین، منم به نیت حاجتتون صلوات میفرستم 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
خوندم عزیزم  شمام دعا کن کارم درست شه ان شاءالله

براتون صلوات فرستادم گلم، ان شاالله دلت شاد بشه 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ تا به نیت حاجت روایی شما میخونم میشه برام دعاکنین نی‌نی تودلم پسر سالم‌صالح باشه به اسم محمدمبین ...

صلوات فرستادم گلم و حمد میخونم براتون، ان شاالله همونی بشه که میخای 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله حاجت روا بشی التماس دعا 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

عزیزم برات خوندم . خدا خودش کمکت کنه ان شاالله

منم یه مشکل بزرگ دارم لطفا برام دعا کن . مرسی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
عزیزم برات خوندم . خدا خودش کمکت کنه ان شاالله منم یه مشکل بزرگ دارم لطفا برام دعا کن . مرسی اللهم ...

ممنون گلم، ان شاالله مشکلت حل شه و دلت شاد شه