2777
2789

باید هرماه بدن ولی کوووو

خدا کنه ماه دیگه بدن.

دوماه بود نداده بودن.

نمیدونن اخه مردم چقدر دارن سختی میکشن.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید هرماه بدن ولی کوووو خدا کنه ماه دیگه بدن. دوماه بود نداده بودن. نمیدونن اخه مردم چقدر دارن سختی ...

هیعی خداکنه راست باشه من شنیدم هرماه قراره بدن اماراستشودروغشونمیدونم

😂😂😂پولشون کجا بود اینا با گرون کردن طلا و دلار چاپ بی رویه پول، دارن کسری بودجه رو تامین میکنن بعد هرماه به ملت حال بدن؟ همین ماهو هنوز کامل واریز نکرده ما دهک 3 هستیم هنوز شارژ نشده.

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

حتمادهکتون رفته بالا وگرنه ۱تا۳ روواریزکردن....

دیشب همین احتمال رو دادم چک کردم 3 هستیم. خیلیا رو شنیدم نریختن

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم