2777
2789

باورتون میشه من خودم به شخصه و تمام خواهر بردارام از خوشی های زندگی خودمون بارها زدیم به خاطر مادرم ولی مادرم اصلا عجیب و غریب برای خاهرا و مادر خودش رحم داره و اصلا بچه هاشو آدم حساب نمیکنه؟: و ادعاشم میشه آدم باید خانواده ی اصلی خودش که همون خواهر و مادر هستن بیشتر از بچه ها و شوهرش دوست بداره ینی ما رو خانواده ی اصلی نمیدونه حتی خواهر و مادرش مسخره ش میکنن و فقط ازش سواستفاده

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن هرکسی جای خودشو داره ولی بچه خوده ادم باید تو اولویت باش عزیزم چرا با مامانت نمیحرفی بهش بگین ...

مادرم خیلی اخلاقش بده و به شدت کمبود محبت داره از جانب اونا خودش معتقده حتی اگر حق ما ظلم کنه و لقمه ی دهن مارو بگیره بده به خانواده ش در آینده ماهم مثل اون میشیم براش درحالیکه من به شدت ازش متنفرم

دقیقا مثل خاله های من    

من که همیشه میگم حلال نمیکنم وقتی مامانم میتونست واسه من بزار واسه این خواهر برادرهای بی شرفش گذاشت از وقت و آرامش ما زد واسه این آدمایی که الان حتی حالشو نمیپرسن

نگو عزیزم اینو

واقعیته بخدا من امروز عصر خونشون بودم برای کار اون رفته بودم اونجا یه تعارف نزد بخونید بعدا خبر دار شدم به مادر و خاهرش زنگ زده بیاین اونجا خدا میدونه من چجوریم برا اون و چقدر به خودم سختی میدم تا بتونم بهش کمک کنم

فقط دارم غصه ی مامانتونو می‌خورم...

فکر کن! ۹ ماه یه بچه رو با اون همه سختی در وجودت نگه داری، حمل کنی و‌ رشد بدی؛ به سختی زایمان کنی و به دنیاش بیاری؛ در عوض به دنیا آوردن بچه کلی مشکلات برای ظاهر و‌سلامیت به وجود بیاد؛ بعد از اون کلی زحمت بکشی و پاره ی وجودتو بزرگ کنی که آخرش همون بچه احق خطابت کنه...

عمیقا دلم برای مادرتون سوخت... 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

من که همیشه میگم حلال نمیکنم وقتی مامانم میتونست واسه من بزار واسه این خواهر برادرهای بی شرفش گذاشت ...

چوب خدا صدا نداره 

من خاله هام زندگیشونو فدای بچه هاشون میکنن بارها مارو بخاطر بچه هاشون بی آبرو کردن ولی مادرم باز تعصب وحشتناکی روی اونا داره 

فقط دارم غصه ی مامانتونو می‌خورم... فکر کن! ۹ ماه یه بچه رو با اون همه سختی در وجودت نگه داری، ح ...

عزیزم اون زن هم که بچشو انداخته بود توی سطل آشغال باز باردار بوده و سختی زایمان کشیده 

تو که توی دل من نیستی قضاوت نکن

چوب خدا صدا نداره  من خاله هام زندگیشونو فدای بچه هاشون میکنن بارها مارو بخاطر بچه هاشون بی آب ...

چقدر شبیه هم هستیم وای مادر منم چیکارها که واسه خانوادش نکرد واقعا حلال نمیکنم