2777
2789
عنوان

شستن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 149 پست
۳ سال و یه ماه😁😁خدا بهت صبر ایوب بده انشاالله که زودی راه بیاد یه هفته چیزی نیست میگم ۱ ساله پدرمو ...

منم دخترم سه سالو ۵ماهشه الان تازه یادگرفته غصه نخور فقط باید صبر داشته باشی من کلی دعواش کردم ولی دعوا دیدم فایده نداره با تشویق تونستم یادش بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا علی درستش نیست اینقدر زود

اره ولی اون گفت پول پوشک ندارم بهش یاد داده بود دیگه دوسال داشت میرفت خودشو اب میکشید البته جیش دور دستشویی هم اب میگرفت

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
دقیقا منم هی بهش میگم موقع شوهرته ۷متر زبون داری ولی جیشتو نمیگی 🤣🤣🤣😐والا امروز تو حموم بهم ...

ای جانم خدا حفظش کنه 😁دقیقا مثل دختره من خیلی باهوشه خیلی هم زود حرف زد دو زبونه هس اونقدر شیرین زبونه همه میگفتن چه زود به حرف اومده فقط یدونه جیششو نمیخواد بگه🤣🤣🤣 

چه بامزه با بچه بحث میکنی 

نه شوخی می‌کنم باهاش نمی‌دونم خواهر مادرشوهرم چشممو دراورده هی میگ نمیگیری پوشک گرونه وای قیمتش فلانی وال وبل وای ۳سالش شد منم حرص میخورم زنداداشمم ۲سال نشد گرفت دخترشو منم هی میترسم میگم دیره 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
ای جانم خدا حفظش کنه 😁دقیقا مثل دختره من خیلی باهوشه خیلی هم زود حرف زد دو زبونه هس اونقدر شیرین زب ...

🤣🤣🤣🤣

خدا حفظش کن بخاطر تنبلی کردنش هست و میترسه جیش کنه دعوا بکنی.باید جایزه بزاری براش 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
نه شوخی می‌کنم باهاش نمی‌دونم خواهر مادرشوهرم چشممو دراورده هی میگ نمیگیری پوشک گرونه وای قیمتش فلان ...

اره الان دیگه وقتشه معمولا دوسال به بعد شروع میکنم کم کم بهش یاد دادن .شما براش چیزی رو که خیلی دوست داره داشته باشه تو گوشی نشون بده بگو اگر جیش وپی پی رو بگی برات سفارش میدم بیارن

ای جانم خدا حفظش کنه 😁دقیقا مثل دختره من خیلی باهوشه خیلی هم زود حرف زد دو زبونه هس اونقدر شیرین زب ...

فدات شم گلم هم چنین دخترنازتو اره دختر منم دقیقا خیلی زود حرف زد وکلمه گفت الانم ماشاالله جمله بندی میکنه ولی به جیش که می‌رسه خودشو زده اون راه 😆♥️

🤣🤣🤣🤣 خدا حفظش کن بخاطر تنبلی کردنش هست و میترسه جیش کنه دعوا بکنی.باید جایزه بزاری براش 

مرسی گلم اره خیلی راحت طلبه به منم تذکر میده جیش نکنیا جیش داشتی بدو برو دستشویی آفرین دخترم خونه جای جیش نیست😅😅😅

فدات شم گلم هم چنین دخترنازتو اره دختر منم دقیقا خیلی زود حرف زد وکلمه گفت الانم ماشاالله جمله ...

خدا نکنه زنده باشی میگن بچه باید زود حرف بزنه دوم از پله راحت بتونه بالا بره دخترم حرف زدنش عالی بود اونقدر وراجی میکنه 🤣ولی ۱۷ ماهگی راه رفته 

خدا نکنه زنده باشی میگن بچه باید زود حرف بزنه دوم از پله راحت بتونه بالا بره دخترم حرف زدنش عالی بود ...

عزیزدلم 😍😍♥️♥️فقط یه گوشه میشسته وحرف میزنه برات😆😆😆

مرسی گلم اره خیلی راحت طلبه به منم تذکر میده جیش نکنیا جیش داشتی بدو برو دستشویی آفرین دخترم خونه جا ...

🤣🤣🤣🤣بگو تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره