امتحان کن تو هم عزیزم . همه مامانا سختی میکشن خدایی تو تنها نیستی. دختر منم نمی نشست رو سنگ .خب پاشون قوت نداره واقعا نمیشه دو سال بغل کرد شست
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
منم سه سالگی گرفتم . ۲ سالگی میخواستم بگیرم از پی پی خودش ترسید😂😂😂 دیگه موند سه سالگی ولی ...
مردم که همیشه حرف دارن گور بابای حرف مردم زود میگیری میگن تقصیره مادرشه عجله کرده دیری میگیری یه حرفه باید آدم نگاه کنه به توانایی و آمادگی بچش و صبر و حوصله خودش
خداروشکر دست راستت رو سر من که بچم دیگ ب دوساال ونیم رسید بیاد بگه جیش دارم😅
مقایسه نکن بچه با بچه فرق داره.
عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞