2777
2789
عنوان

شستن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 149 پست
قبل دوسالگی گرفتم به راحتی.یعنی خودش نذاشت پوشکش کنم

خداروشکر

دست راستت رو سر من که بچم دیگ ب دوساال ونیم رسید بیاد بگه جیش دارم😅

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
اولش یکم رها میکنن بعدش خوب میشن.دختر من یک هفته اینجور بود تا میگفت جیش همون لحظه داشت میکرد کم کم ...

دختره شما ماشالله آمادگیشو داشتخه  ولی دیگه یه سال اولش نیست خیلی طولانیه واقعا گفتنش راحته همش تو دستشویی پلاس بودم همه فک و فامیل به حالم گریه میکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل صندلی ها رو ندیده بودم جالبه

اره مدل های دیگه هم هست زمان ما ساده بود مثل اون عکس اولی زدم الان دیجی ببین چیا داره فکر کنم بچه از دستشویی بیرون نیاد موزیکال و.. عروسکی 🤣🤣🤣

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
خداروشکر دست راستت رو سر من که بچم دیگ ب دوساال ونیم رسید بیاد بگه جیش دارم😅

باخودت ببر دستشویی تا یاد بگیره که باید تودستشویی جیش کنه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
چقدر خوب بخدا حسرتتو خوردم خسته ام خیلی

حسرت نداره گلی جون 

امتحان کن تو هم عزیزم . همه مامانا سختی میکشن خدایی تو تنها نیستی.‌  دختر منم نمی نشست رو سنگ .‌خب پاشون قوت  نداره  واقعا نمیشه دو سال بغل کرد شست 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
نه عزیزم زیادسخت نگیراگه قشنگ می تونه صحبت کنه ازالان باخودت ببردستشویی به بهانه آب بازی کم کم یادبگ ...

تازه یکم میتونه کلماتو بگه

یکی از دلایلی ک میگم هنوز واسه پوشک گرفتن زوده همین تکلمشه 

دختر عمه ی من عوضی بچه شو ۱۳ماهگی از پوشک گرفت همه انگشت به دهن موندن

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
دختره شما ماشالله آمادگیشو داشتخه  ولی دیگه یه سال اولش نیست خیلی طولانیه واقعا گفتنش راحته همش ...

میدونم چی میگی انشااله خوب میشه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
اره مدل های دیگه هم هست زمان ما ساده بود مثل اون عکس اولی زدم الان دیجی ببین چیا داره فکر کنم بچه از ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣

منم سه سالگی گرفتم . ۲ سالگی میخواستم بگیرم از پی پی خودش ترسید😂😂😂 دیگه موند سه سالگی  ولی ...

مردم که همیشه حرف دارن گور بابای حرف مردم زود میگیری میگن تقصیره مادرشه عجله کرده دیری میگیری یه حرفه باید آدم نگاه کنه به توانایی و آمادگی بچش و صبر و حوصله خودش

امکان نداره ۸ ماهگی یه زری زده😂😂😂 

۳ سال و یه ماه😁😁خدا بهت صبر ایوب بده انشاالله که زودی راه بیاد یه هفته چیزی نیست میگم ۱ ساله پدرمو ...

دقیقا منم هی بهش میگم موقع شوهرته ۷متر زبون داری ولی جیشتو نمیگی 🤣🤣🤣😐والا امروز تو حموم بهم میگه بسته دیگ اه اعصابمو خورد کردی😆😆😐😐

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️

مقایسه نکن بچه با بچه فرق داره.

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞
دقیقا منم هی بهش میگم موقع شوهرته ۷متر زبون داری ولی جیشتو نمیگی 🤣🤣🤣😐والا امروز تو حموم بهم ...

چه بامزه با بچه بحث میکنی