2777
2789
عنوان

شستن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 149 پست
آهان هنوز حس میکنم آمادگی کامل نداره رو کنترل ادرارش ولی چشم توی پوشک گرفتنش حتما

نیازی نیست رو ادرارش کار کنی اول مدفوعشو کنترل کنه بعد از پوشک گرفتنی ادرارشو یاد بده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین سن برای پوشک گرفتن نزدیک سه سالگی یا خود سه هست همکاری بهتری میکنه بچه 

قبل دوسالگی گرفتم به راحتی.یعنی خودش نذاشت پوشکش کنم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
دو سال و دوماهه شد از پوشک گرفتمش منم تو حموم میشیتم داشتم از کت و کول میفتادم ولی دیدم دختر خالم دو ...

دقیقا منم از کت و کول افتادم😔

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
چرا

میگم دیگه ۱ سال همه راههارو امتحان کردم جیش یاد نگرفت همش جیش کرد تو خونه هر دم به دیقه میبردم دستشویی ا

بازتو خونه هم جیش میکرد به شدت جیشی بود بردم ببینم مشکلی چیزی نداره مثانش خداروشکر آزمایش و سونوش سالم بود دکتر گفت زود بازش کردی لج میکنه براش یه قرص داد خدا خیرش بده خیلی فرق کرده اصلا دخترم نمیتونست خودشو کنترل کنه بگه جیش دارم همینجوری یهو میکرد شلوار و فرش احتیارشو نداشت

دقیقا منم از کت و کول افتادم😔

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
میگم دیگه ۱ سال همه راههارو امتحان کردم جیش یاد نگرفت همش جیش کرد تو خونه هر دم به دیقه میبردم دستشو ...

اولش یکم رها میکنن بعدش خوب میشن.دختر من یک هفته اینجور بود تا میگفت جیش همون لحظه داشت میکرد کم کم یاد گرفت.

سعیمو میکنم😅😅 یه جا خوندم کلا واسه از پوشک گرفتن تمریت بشین پاشو اینا کار کنین زانوشون قوی بشه

نه عزیزم زیادسخت نگیراگه قشنگ می تونه صحبت کنه ازالان باخودت ببردستشویی به بهانه آب بازی کم کم یادبگیره من دخترموکه ازشیرگرفتم بلافاصله ازپوشکم کم کم جداش کردم البته ازقبلش بادستشویی آشنابوددیگه هم خودت راحت میشی هم خودش سختیش یه مدت کوتاه.دوتاشرت آزمایشیم بگیرکه خونت کثیف نشه 

چندسالشه 🤣🤣🤣😍منم دخترم ۳سالشه دارم میگیرمش یه هفته اس دهنم سرویس شد😐😐

۳ سال و یه ماه😁😁خدا بهت صبر ایوب بده انشاالله که زودی راه بیاد یه هفته چیزی نیست میگم ۱ ساله پدرمو سوزونده البته من ۲ سالش بود گرفتم بهترین سن همون ۳ سالگیه فکر کنم زودتر موفق بشین

بچه دیجی کالا چه توالت فرنگی های باحالی برای بچه ها داره🤣🤣🤣

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
کوچولوم ماشاالله وقت شوهر کردنشه ۳ سال یه ماهشه بخدا با این جیش و پی پیش پیرم کرد 😂😂😑😏

منم سه سالگی گرفتم . ۲ سالگی میخواستم بگیرم از پی پی خودش ترسید😂😂😂 دیگه موند سه سالگی 

ولی انقد حرف شنیدممممم هیشکی درک نمیکرد که انقد نرسیده بود جیششم نگه میداشت 

مجبور شدم دوباره پوشکش کردم 

به نظر من ۳ سالگی بهترین وقته ولی یکی اينجا میگفت ۸ ماهگی از پوشک گرفته شاخ درآوردم 😳😳😳

چی بگم واللاه آخه مگه میشه بچه ای که هنوز حرفم نمیزنه راهم نمیره...

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞
اگه خود بچه بخواد که عالیه کلا همه داستان اینه که بهش فشار نیاد وقتی خودش بخواد دیگه سنش مهم نیست&nb ...

اره دیگه نمیذاشت پوشک کنم.منم توخونه نمیکزدم ولی بیرون میخواستم برم باجیغ وگریه میبستم ولی تو پوشکش جیش نمیکرر.میگفت بازکن تاجیش کنم.یاخودش بازمیکرد.برنامه ها داشتیم تا راحت شدم