2777
2789
عنوان

بیاید بگید کجایی هستید و ..

479 بازدید | 70 پست

کجایی هستید؟ شهرتون دوس دارید؟چه رسم و رسوم‌هایی جالبی دارید ؟😂😂و چه سوغاتی هایی

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
برای رشت هستم بقیه رو حال ندارم تعریف کنم

😁

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران عزززیزم عاشقشم ....سوغاتی هم همه چی داره دیگه😀😍😘😙😗

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

من خودم‌کرمانشاهی عاشق شهرم هستم ولی خب  تهران زندگی‌میکنم‌ رسم هامونم‌یکیش اینکه بعضی وقتا البته کم‌پیش‌میاد عروس با مادر شوهرش زندگی‌میکنه تو یه خونه چن سال اول همینو یادم‌اومد 😂😂😂سوغاتی هم کاک و نون برنجی و نون خرمایی غذا خورشت خلال و دنده کباب و آش عباسعلی 

کرمونیم با رگ رگ وجودم قربونش میرم جگرم ورشش بشله غذامون بزقورمه سوغاتمونم انواع زیره وقوتوو کرمونی😁😁😁

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉