2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

355 بازدید | 11 پست

سلام دوستان دخترم ده روزشه دیروز و امروز چندتا دونه زردالو خوردم نمیدونستم بده...از صبح بچم گریه میکنه و بی قراره بنظرتون چیکارکنم؟شیرخشک بدمش یا چیزی هس خوب باشه خودم بخورم نفخ شیرم بره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم .

راستش بااجازه اینجا پیام میدم.

چون منم تقریبا مشکل شما رو دارم.

من ۲۱ سالمه

برج ۸ پارسال رفتم کارای سلامت قبل بارداری رو انجام دادم چکاب و پاپ اسمیر و اینا.مشکلی نبود منم عجله ای نداشتم برای بارداری اقدام نکردم.

حدود پنج ماه پیش پریودم عقب افتاد و دکتر رفتم و متوجه شدم که پلی کیست هست.

دوره سه ماهه اول متفورمین روزی یکی صبح و دوفاستون داد فک کنم از شب ۱۵ پریود .

سه ماه خوردم و دوباره برای معاینه رفتم که دکتر گفت جواب نداده و قرصامو‌عوض کرد .

یه دوره سه ماهه کنتراسمین (جلوگیری) داده و متفورمین و اسپیرولاکتون.شبی یکی .

بهش گفتم میخوام باردار شم که گفت اینا تموم شد بیا

که دوماهه دارم میخورم.

خواستم بپرسم بارداری با تنبلی تخمدان سخته؟

من راستش میترسم طول بکشه.

اطرافیان دارن روم فشار میارن میخوام زودتر باردار شم .

ببخشید طولانی شد

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
سلام عزیزم . راستش بااجازه اینجا پیام میدم. چون منم تقریبا مشکل شما رو دارم. من ۲۱ سالمه برج ۸ پ ...

سلام عزیزم شرایطت رو کاملا درک میکنم..من خودم22سالمه دوتاهم سقط داشتم وبارداری سومم خداروشکر بسلامت گذشت البته با امپول و قرص...اما هر سه بارداریم زیر یکسال اقدام باردار شدم...برا بارداری دوم چن دوره حتی امپول توشکمم زدم ک باردار شم اما نشد و داروهامو قطع کردم حامله شدم و برا سومی بادکش گرم رحم وتخمدان و روغن سیاهدونه کشیدم وپودر اینوفولیک خوردم و متفورمین و لتروزول ک باردار شدم...اما نتیجه من اینه ک توکل کن بخدا واینکه اون ماهی ک فکرشم نمیکنی حامله میشی فقط استرس نداشته باش ک خودش باعث میشه حاملگی عقب بیفته ...من یکماه قبل بارداری سومم رفتم سونو بهم گفت اصلا فولیکول نداری اما ماه بعد با دوتا قرص ساده حامله شدم ک دکترم تعجب کرد...طوری بودم ک فکر ای یوای و ای وی اف بودم...برا شما و همه منتظرا دعا میکنم ک خدا بچه سالم و صالح هر چ زودتر بهتون بده چون درک میکنم...موفق باشی گلم

😘

سلام عزیزم شرایطت رو کاملا درک میکنم..من خودم22سالمه دوتاهم سقط داشتم وبارداری سومم خداروشکر بسلامت ...

قربونت برم ممنون بابت توضیحت.من هنوز اقدام نکردم منتظرم دستور دکترم اما میترسم سخت باشه

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
قربونت برم ممنون بابت توضیحت.من هنوز اقدام نکردم منتظرم دستور دکترم اما میترسم سخت باشه

بد به دلت راه نده ...این روزا اکثر خانما پلی کیستیک هستن ان شاء الله ک زود نتیجه میگیری