۳ ماه پیش رابطه داشتم ولی بعد اون پریودام خیلییی کم حجم شده نامنظم شده این ماهم الان ۳ روز تاخیر دارم نشدم ۲۸ بهمن رابطه داشتم اسفند هر هفته آزمایش دادم منفی بود باز ۲ماه و یه هفته بعو از رابطه آز دادم منفی بود ۳هفته پیش سونو دادم گفت هیچی نیست ولی من خیلی منظم بودم پریودام خیلی زیاد بود الان خیلی کم شده حجمش دردم ندارم با اینکه قبلش خیلی درد داشتم اورژانسیم خوردم فردا رابطه دیگه دارم خل میشم دعا کن بمیرم واقع دیگه جرعت آزمایش و ندارم😭
کاش بمیره به نظرت ممکنه باردار باشم؟ از ۳ ماه پیش رابطه نداشتم
چرا بمیره اخه🙄
شوهرته. واسش همچین آرزویی نکن. خب متاهلی همینه دیگه. وقتی آقا نیاز داره نمیتونی بگی ن . مگر اینکه عدر داشته باشی. و اِلا این حق مسلم همسرته ک رابطه داشته باشه. فقط میگم ک : مدیریت کنید رابطتتونو.
اخه بعد اون رابطه پریم خیلی کم شده حجمش نامنظمم شده ماه اول با آمپول پر شدم این ماهم ۳ روز پیش باید ...
آبجی جان
حاملگی یه پروسه هستش.. شما وقتی میگی رابطه داشتی و بعدش پریود شدی و حجمش کم بوده یعنی تخمکت رها شده و بارور نشده. خب شما زمانی بنا رو بر حاملگی بزار ک پریود نشی. ولی تو میگی شدی حالا حجش ولی کم بود. حجم کمشم خب دلایل متفاوت داره ک اصلی ترینشم همین رابطه هستش. ب هر حال پریودت با دوران دختر بودنت باید تفاوتی داشته باشه دیگه