2777
2789
عنوان

اگه بيل زني باغچه خودت رو بيل بزن

132 بازدید | 8 پست

يكي منو نصيحت ميكنه كه فقط يك بار رفتار منو ديده اونم يك ساعت 😂😐 و خودش اصلا تو زندگيش موفق نبوده 

بهم ميگه خونه مادر شوهرت كار نميكني كمك نميكني يه جا ميشيني فقط با شوهرت شوخي ميكني زشتهههه حجب و حيا كجا رفته اخه 

در حالي كه من از صبح كار ميكنم كمك و اين كارا متاسفانه اون وقتاي ازادمو ديده 

منم بر حسي ادب حرفي نزدم ديگه بهش فقط گفتم شما ماهي يبار يه ساعت فقط منو ميبينيد 

واقعا حرص نخورم ؟😂 

ميگه بايد فداشون شي همش گفتم من ظاهر و باطن يكي هستم ريا كاري نميتونم بكنم بي احترامي نكردم بهشون و دوستم دارن كه الان اينجام 

چقد فضولنا مردم مثلا راهنمايي ميكرد 

مادرشوهرش زندس؟ بگو دوست دارم بدونم نظر مادرشوهرت در موردت چیه؟ این همه منو نصیحت می‌کنی می‌خوام ببینم چه گلی زدی به سر خانواده شوهرت ع ن ت ر خانم😂

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرش زندس؟ بگو دوست دارم بدونم نظر مادرشوهرت در موردت چیه؟ این همه منو نصیحت می‌کنی می‌خوام ببی ...

شوهر خاله شوهرمه طرففف 😐😐 مثلا خواست راهنمايي كنه ما نامزديم هنوز 😂🤣 خواست كمك كنه 

خودش والله زنش سرشو ميكنه 

شوهر خاله شوهرمه طرففف 😐😐 مثلا خواست راهنمايي كنه ما نامزديم هنوز 😂🤣 خواست كمك كنه  خودش و ...

شوهر خاله ها چ خاله زنک شدن

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
اصلا وارد بحث با این افراد نشو‌،فقط بگو آهان باشه و بعد سریع ازشون فاصله بگیر

واي نميدونم كه كافه داره گفت با نامزدت مياي حرف ميزنيم ما هم رفتيم سر بزنيم نشست اينارو گفت 😐 بخدا ميگه كار نميكني جلو خانواده همسرت ميشيني با شوهرت شوخي ميكني ميگم من هنوز يخم اب نشده در اون حد ميگه پس چرا شوخي ميكني با شوهرت😂 حرف ميزني ميخندي 

الله اكبر 🤣💔

شوهر خاله ها چ خاله زنک شدن

خودش با كلي دروغ رفت زن گرفت به منم ميخواد دروغ ياد بده 😂🤦🏻‍♀️ واقعا من حد وسط رو هميشه حفظ ميكنم نميتونم خودمو به تظاهر اين ايني ك هستم دور كنم 

خودش با كلي دروغ رفت زن گرفت به منم ميخواد دروغ ياد بده 😂🤦🏻‍♀️ واقعا من حد وسط رو هميشه حفظ ميكنم ...

کلا از همه جا بلاکش کن حتی زندگیت

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم