2777
2789
عنوان

سردرد تروخدا بیاین

173 بازدید | 23 پست

دو سه روزه بصورت قطع و وصلی سر درد دارم خیلی ذهنم مشغول شده کسی دلیلشو میدونه؟ تجربشو داشتین؟ قرصم فایده نمیکنه خفیفه میره میاد حتی صبح پاشدم بود پیشونیمه بیشتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اب بدنتون پایین باشه که باید اب جوش زیاد بخورید من داشتم خوب شدم

اگر پشت حلقتون عفنت دارید سردرد سینوزیتی هستش که باید پیشونیتونو ماساژ بدید

اگر میگرنی باشه که با ژلوفن خوب میشه

اگر اب بدنتون پایین باشه که باید اب جوش زیاد بخورید من داشتم خوب شدم اگر پشت حلقتون عفنت دارید سردر ...

شاید کم ابیه تا حالا نشده اینجوری معمولا گریه میکنم سردرد میشم با قرصم خوب میشه

احتمالا سر دردتون میگرنی یا عصبی هست .جای تاریک استراحت کنید و تا چند روز غذاها و سبزیجات محرک مثل سیر و پیاز و پنیر و فست فود نخورید .

اگر وسط سرتون داغ هست توی یه تایلون یخ بریزین و بذارین روی سرتون .ماساژ دادن کتف و گردن هم موثر هست .

اگر اب بدنتون پایین باشه که باید اب جوش زیاد بخورید من داشتم خوب شدم اگر پشت حلقتون عفنت دارید سردر ...

میگرن با ژلوفن خوب میشه؟ انشالله حتی دشمنامونم میگرن نگیرن، من گاعی مورفین تزریق میکنم تازه یکم اروم میشه

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
شاید کم ابیه تا حالا نشده اینجوری معمولا گریه میکنم سردرد میشم با قرصم خوب میشه

ببینید من سرمو رو بالشت بد که میزارم رگ گردنم خشک میشه سردرد عجیب می گیرم که باید گردنمو نرمش بدم رگش شل بشه

اگر کم ابی باشه الان دو تا لیوان اب جوش بزارید کنار به اندازه ای گرم باشه میل کنید که چایی می خورید 

خوب می شید