2777
2789

ادمایی ک تا بهشون بگی تو قهر میکنن.  و اصلااااا منطق ندارن.  دیگران رو برعلیهت پر کنن و دوبهم زنی 

.گاهی حتی بی دلیل میبینی قهر کردن.  و یروز ک دیدیشون میبینی عه قهرن و باید قهر باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دوری و دوستی

همشم تایید ظاهری بکن حرفاشونو

کم حرف بزن

احترام خودتو نگه دار

اینجور ادما شیدایی دارن سر هیچ و پوچ قهر میکنن دخالت چی هستن عقده دیده نشدن دارن باور کن 

تا میتونی دوری کن دورییییی

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
اینقدر این جور آدما رو عنمم حساب نمیکنم که کلا درو ورم نیستن

خوشبحالت . منم بیمحلی میکنم. اما واقعا انتظارشو ندارم. نزدیک ترین ادما هستن بهم. واقعااااا ناراحت میشم 

کسی که باعث میشه تنها بشم. با کارا و رفتاراش باعث شده عروسش ام اس بگیره.  الانم فک کنم نوبت منه ک مریضم کنه. مادرشم دق داده.  و همه ی خواهر برادراشو یبار رنجونده 

خخیلی تنها شدم 

عزیزم زمانه کلن بد شده اکثراً همه همینطور شدن انگار دشمن هم شدن تا میشه باید دوری کرد به قوله دوری و دوستی اینطور اعصاب خودتم راحت تره 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی