2777
2789
عنوان

ختم قران برای ازدواج از امشب

169 بازدید | 5 پست

سلام وقتتون بخیر از امروز به مدت ۴۰ روز ختم قران خیلی ثواب داره و ختم یاسین اقای نخودکی رو میخوایم به صورت هماهنگ برگزار کنیم که دستورش به شکل زیر هست:

ختم یس نخودکی برای حاجات اللخصوص بازشدن بخت(برای باز شدن بخت علاوه بر این ختم نماز جعفر طیار هم بسیار مجربه)

به مدت ۷ یا ۴۰ روز هر کدام را که می توانید انجام دهید: ۱- هر روز یک حمد و ۱۱ قل هو الله و یک مرتبه سوره یس.۲- هر روز ۱۱۰ تومان یا ۱۱۰۰ تومان تا پایان ختم بابت رد مظالم کنار گذاشته شود و بعد صدقه داده شود.

اگر مایلید شرکت کنید به ای دی زیر پیام بدید در ت.ل.گر.ام

San_12300

عزیزم اگه من نذر الویه کنم برای شهید ابراهیم هادی کافی هست ؟ ی باید درکنارش سوره الرحمن هم بخونم؟؟

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما سال ۴۰۱ نذر کردی 

تاپیکاتون زیاد دیدم

با این همه چله و ختم و نذر و اینا...

اخرش به حاجتتون رسیدین؟

حتی دیدم نذر شهید ابراهیم هادی برداشتین

اخرش جواب داد؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی