2777
2789
عنوان

سوئیت مشهد

80 بازدید | 12 پست

سلام 

اگر شماره تلفن سوئیت یا مهمانپذیر قیمت مناسب در مشهد نزدیک حرم امام رضا علیه السلام سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید ، حتی اسمشم بگید برام کافیه.

قراره جمعه بریم هنوز جایی رزرو نکردیم.

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

گلی نمیشناسم 

تو رو خدا رفتی حرم دعا کن به این نیت ها واسم

لطفا به نیت اینکه پدرم و عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش و زن داییام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام هر گونه ظلم و بدی در حق من و عزیزانم کردن به خودشون برگرده و هیچ ظلم و ستمی دیگع در حق من و عزیزانم نکنن و زورشون به من و عزیزانم نرسه😭

و لطفا به نیت خیلی من و عزیزانم مخصوصا من تر و فرز و زرنگ و باهوش و زیرک و اجتماعی و با استعداد و خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و خوشبخت و موفق و زیبا شیم و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی بهمون تهمت نزنه و هر جا من و عزیزانم می ریم ازخدا خواسته استخداممون کنن و انشالله هیچ وقت و هیچ موقع زبون من و عزیزانم نگیره

و لطفا به نیت اینکه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحن حضرت زهرا میشه بری

صحن حضرت زهرا ؟ مهمانپذیر هست ؟ تاحالا نشنیدم 

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

سلام اگر اینستا داری پیچ hotelyab24 گزینه های مختلف با سه وعده غذا با  توجه به بودجه تون بهتون معرفی می کنن

با یکی از شماره هاشون تماس بگیرید راهنمایی می کنن.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

گلی نمیشناسم تو رو خدا رفتی حرم دعا کن به این نیت ها واسملطفا به نیت اینکه پدرم و عمه هام و عموهام و ...

عزیزم ان شاء الله به حاجات دلت برسی .🪻

شناسنامه و کارت شناسایی ببر همونجا صحن حضرت زهرا میتونی از ۸ شب تا اذان صب باشی

آها ، الان سرچ کردم دیدم 

نه نمیشه بچه همراهمون هست میخوام یه اتاق شخصی باشه.

سلام اگر اینستا داری پیچ hotelyab24 گزینه های مختلف با سه وعده غذا با توجه به بودجه تون بهتون معرفی ...

آره دارم .ممنون 

الان سرچ میکنم.