2777
2789
عنوان

چیکار کنمم

95 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

عضو جدیدتوتم      

راستش من یه دوستی دارم که مجازی باهاش آشنا شدم و چند باری هم باهاش بیرون رفتم منتها خیلی قبل . امروز بهم پیام داد که به مادرش زنگ بزنم اجازشو بگیرم که با خواستگارش بره بیرون (البته هنوز خواستگاری نکرده رسمی) منم روم نشد بگم نه گفتم باشه میگم . 

الان نمیدونم چی بهش بگم که بیخیال فردا شه!

آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌
  دوست مجازیت دختره؟؟نکن اینکارو

اره

آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئولیت داره 

دلم میخاد کمکش کنم تا اینکه بره از یکی دیگه اینو بخاد 

خودانی باید سبک سنگین کنی من بودم در هر شرایطی کاری نمیکردم

بله متوجهم اما میخوام یه جوری بگم که کمکش باشه تا باعث ناراحتیش

آخه قبلشم کات کرده بود فک نمی‌کردم بتونه باهاش کنار بیاد که خداروشکر فراموش کرده . 

بخاطر این نگران الانشم

آخه قبلشم کات کرده بود فک نمی‌کردم بتونه باهاش کنار بیاد که خداروشکر فراموش کرده .  بخاطر این ...

بهتره مسئولیت کارش با خودش باشه تا شما .شما میتونی خطر قرار بیرون رفتن رو بهش گوش زد کنی .دیگه بیشتر نمیدونم 

بهتره مسئولیت کارش با خودش باشه تا شما .شما میتونی خطر قرار بیرون رفتن رو بهش گوش زد کنی .دیگه بیشتر ...

بله ممنونم که وقت گذاشتین 

چون اونی که قبلا دوستش داشت چند روز بعد از کات کردنشون رفت خواستگاری یه دختره و بعدم که عقد کردن. 

اون شب من خبر داشتم ولی به دوستم چیزی نگفتم .

بماند که خودش فرداش فهمید. ‌