2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شام من دوتا تخم آبپزه با سالاد😐💔

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

منم نمیدونم فعلا سیب‌زمینی آبپز کردم تا یه بلایی سرش بیارم اگه چیزی به ذهنتون میرسه بجز کوکو سیب زمینی وسمبوسه  بگین چون بچهام گلو درد دارن سرخکردنی نمیخوام بزارم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
منم نمیدونم فعلا سیب‌زمینی آبپز کردم تا یه بلایی سرش بیارم اگه چیزی به ذهنتون میرسه بجز کوکو سیب زمی ...

همونو روش اویشن بریز و یکم روغن اسپری کن بذار توستر البته من سیب زمینی خلالی نیمه ابپز شده رو اینجوری میکنم وقتی نمیخوام سرخ کنم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
سوپ درس میکردی واسشون

نمیخورن اخه یک هفتس از غذا آبکی خسته شدن عاشق برنج وخورشت هستن که اونم دیروز وپریروز درست کردم امروز فعلا مغزم همینو دستور داد😉

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘