2777
2789

من هروقت حوصله ندارم سیب زمینی پوست میکنم حلقه ای با نمک ابپز میکنم بعد ابکش یکم روغن میریزم تو سینی توستر سیبارو میچینم ی نمه له میکنم اویشن و ادویه میریزم روش

با فلفل دلمه ای و گوجه ۱۰ مین میذارم 

خیلیم ازش استقبال میشه😂

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زرشک پلو با مرغم حاضره . سیب زمینی باید بخرم شب سرخ کنم . 

تو یک بانوی معمولی نیستی یک بانوی کدبانویی👏🌹🌹

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
همونو روش اویشن بریز و یکم روغن اسپری کن بذار توستر البته من سیب زمینی خلالی نیمه ابپز شده رو اینجور ...

مرسی شاید همینکارو کردم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
ماکارانی گوشت چرخ شده مواد کوکو و الویه اینا هست ولی شوهرم نمیخوره که 😭 

کباب دیگی درست کن

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
عجب پیشنهادی . سیب زمینی رو چجوری درست کنم تو توستر ؟ 

ببین عزیزم من سیب زمینی رو خلال کلفت تر میگیرم و میذارم چند دقیقه ای نیم پز شه بعد ابکش میکنم اب سرد میریزم روش بعد توی سینی فر یا توستر کاغذ روغنی میذارم میشه هم نذاری سیب هارو میچینم داخلش کنار هم و مخلوط روغن آویشن و نمک و فلفل رو روش با قلمو میکشم و میذارم تا کاملا بپزه ۱۵۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه اخر بارم یکم پنیر پیتزا میریزم و روشو گریل میکنم بچه هام دوس دارن روغنم یه قاشق بیشتر نمیبره

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
ماکارانی گوشت چرخ شده مواد کوکو و الویه اینا هست ولی شوهرم نمیخوره که 😭 

کتک چی اونو بخوره😤