2777
2789
عنوان

رنگ موی طبیعی

1111 بازدید | 20 پست

سلام خانوم‌گلا 

۳۰ سالمه و موهام از ۱۵ سالگی شروع کرد به سفید شدن🙄🙄🙄 

چند ساله همیشه ریشه گیری میکنم🤭 و همیشه موهام رنگ داره🤐

اما الان هم خسته شدم هم نگران عوارض اینهمه رنگ کردن مو هستم 🙁🙁

رنگ موی طبیعی بی ضرر سراغ ندارین؟؟؟🤔

درباره وسمه چیزی میدونین؟

یه چیز تضمینی بگید لطفا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

موی جوگندمی ک خیلی زیباست

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موی جوگندمی ک خیلی زیباست

دوس ندارم 

اعتماد بنفسشم ندارم اصلا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

حنا مشکی بزار خب. موهاتم تقویت میشن کاکایو زرده تخم مرغ و ایناشم بزن یه رنگ خوشگل میشه 

قشنگ سرتم حال میاد شب تا صبح بزار صبح بشور

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
دوس ندارم  اعتماد بنفسشم ندارم اصلا

من عاشقشم 

ب آقایون بیشتر میاد

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

آخه بدجوری سفید شده دقیقا جلوی مو هام و شقیقه ها🙄🙄 کاش پخش بود عین مش😁

من عاشقشم  ب آقایون بیشتر میاد

اره به آقایون میاد

حنا مشکی بزار خب. موهاتم تقویت میشن کاکایو زرده تخم مرغ و ایناشم بزن یه رنگ خوشگل میشه  قشنگ س ...

حنا هندی منظورته؟ خیلی ضرر داره 

حنا هندی منظورته؟ خیلی ضرر داره 

نه حنا برا سر از عطاری ها بگیر . 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
نه حنا برا سر از عطاری ها بگیر . 

تحقیق میکنم دربارش ممنون

برای هلیله سیاه هم ازعطاری بپرس،یک خانمی گفت دوستش هلیله سیاه می خوره رنگ موهاش هنوزسیاهه من هم می ...

زیاد شنیدم  هلهله سیاه میکنه 

اما هیچکس خودش تجربه نکرده و همه فقط از بقیه شنیدن