2777
2789

اینو اول بگم که قصدمون ازدواجه و اشنایی

ما چندسال پیش از هم جدا شدیم و تقصیر اون بود و خیلی هم مقصر بود (یعنی سر چیز الکی نبود) چند باری برگشت و من ردش کردم چون دیگه نمیخواستم به اون رابطه برگردم 

.

بعد چند سال،همین یک ماه پیش بطور اتفاقی دوباره باهم حرف زدیم و گفت اشتباه کرده و عذرخواهی کرد و منم گفتم باشه خودتو ثابت کن و اینا و اونم گفت بهم فرصت بده و اینا 

و به هم قول دادیم که پا هم وایستیم و اگه از هم ناراحتم شدیم باز جدا نشیم و حرف جدایی نزنیم و پشت هم بمونیم 

.

و همه چی خیلی خوب بود و عالی تا اینکه 

.

چند روز پیش بهم زنگ نزد و من زنگش زدم بهش گفتم کجایی گفت خونه دوستمم بعدا بهت زنگ میزنم

و منم چون بهم زنگ نزد بهش پیام دادم 

.

شاید از فردا دیگه باهم نباشیم و بیا جدا بشیممم 

خرررررر شدم نمیدونم چرا اینو کفتم 

اونم گفت پشتمو خالی کردی و سر این چیز الکی گفتی جدا بشیم و بعدش زنگش زدم عذر خواهی کردم ولی انگار کافی نبود و فرداش گفت بریم بیرون و از دیشب که از بیرون برگشتیم دیگه گوشیشو خاموش کرد

نمیدونم چرا اینو گفتم 

حالا چیکار کنم

بنظرتون حق داره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟  مگه ادم وقتی یه اشتباه میکنه عذر خواهی نمیکنه؟

یک بار عذر خواهی کردی دیگه  چه خبره کلی عذر خواهی!

اونم بدتر جوگیر میشه

ولش کن

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
یک بار عذر خواهی کردی دیگه    چه خبره کلی عذر خواهی! اونم بدتر جوگیر میشه ولش کن

میدونی اخه گفت بخشیدمت و ازت ناراحت نیستم و رفتارش خوب بود و رفتیم بیرون و خوش گذشت

فقط دیگه نسبت بهم بی اعتماد شده و پیش خودش میگه اینکه بخاطر این چیز کوچیک گفت جدا بشیم چجوری میتونم روش حساب کنم 

کلی عذر خواهی بخاطر این بود که من اصلا همچین ادمی نیستم که جا بزنم 

واقعا نمیدونم چی شد