2777
2789
عنوان

خودمو بکشم؟! نکشم؟!

1142 بازدید | 100 پست

نگید از مشکلاتت بگو ک زیادن یه پسر هفت ماهه دارم دیگه نمیتونم خسته شدم طلاصم نمیگیرم ب دلایلی نمیگم جاندارم پشتم نیستن اتفاقا کافیه بگم نمیخامش سری طلاقمو میگیرن ولی نمیخام طلاق خودمو بکشم راضیم ولی ب طلاق نه ب شدت صبرم زیاده ولی دیگه نمیتونم نمیکشم 😔😔 چکار کنم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جواب خودمو بکشم یا نکشم؟به نظرم نکشی بهتره

صبر کنید.ان مع العسر یسرا...درسته دنیا رو از دست دادید...اما با خودکشی و...آخرت رو هم از دست میدید😊👍

من آقا هستم...من آقا هستم...من آقا هستم...لطفا هی نگید عزیزم و...

چقد بد نوشتی اصن نفهمیدم چی گفتی

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

ای خواهر منم دقیق حال تورو دارم ۴ ساله بااین اشغال ج*ده زندگی میکنم  تاالان بیشتر از ۲۰ بار متوجه خیانت شدم دیروزم‌پیامایه س*س چتشو دیدم از یه طرف دلم واسه پسر۳ ساله ام‌میسوزه

انقدر زود ب خودکشی و این چیزا فکر نکنید 

انشاللهـ مشکلتون حل میشهـ 

همه

چی پایدار نیست 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔